Life

Cleopatra Stratan, la un pas să cedeze la America Express: ”Vreau să plec în momentul ăsta”

Cleopatra Stratan, foarte aproape să renunțe la America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a cedat nervos în concurs.
23.10.2023 | 08:11
Cleopatra Stratan la un pas sa cedeze la America Express Vreau sa plec in momentul asta
Cleopatra Stratan, foarte aproape să renunțe la America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a cedat nervos. Sursa foto: captură video a1.ro
ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan a fost la un pas să cedeze la America Express încă a doua zi de competiție. „Vreau să plec în momentul ăsta” este replica pe care cântăreața i-a adresat-o partenerului de viață, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan, foarte aproape să renunțe la America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a cedat nervos

Cleopatra Stratan a fost foarte aproape să renunțe la America Express. Concurenta de pe Drumul Soarelui a vrut să vină acasă după o zi foarte grea în care a trebuit să treacă prin ploaie, frig și mers pe jos pentru cazare.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă și soțul său, Edward Sanda, au găsit pe cineva care a acceptat să-i găzduiască peste noapte, însă fricile și temerile și-au pus amprenta asupra lor. Au început să se îngrijoreze chiar în timp ce mergeau spre cazare.

„Un cartier straniu. Era totul înghesuit, casă peste casă. Negură, beznă”, au povestit cei doi tineri despre locația unde ar fi trebuit să doarmă, în ediția de duminică, 22 octombrie 2023, conform a1.ro.

ADVERTISEMENT

În clipa în care au ajuns la casă lucrurile au devenit mai clare pentru Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Cântăreața s-a speriat extrem de tare și a vrut să plece, în ciuda faptului că trebuia să o ia de la capăt cu căutarea unei alte cazări.

„Vreau să plecăm în momentu ăsta! Uită-te și tu unde stăm, nu ajunge nimeni aici. Adică, uită-te și tu. Hai să ne întoarcem înapoi”, a strigat în gura mare concurenta de la America Express.

ADVERTISEMENT

„M-am gândit că dacă se întâmplă orice, mi se părea că e foarte greu să mai ieși de acolo. Intuiția mea îmi zicea că nu trebuie să stau acolo pentru că nu mă simțeam în siguranță”, a declarat la testimoniale Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda, despre America Express

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au acceptat cu inima deschisă provocarea de la America Express. Deși nu au oferit prea multe amănunte până acum, pentru că au semnat un contract de confidențialitate, cei doi au avut parte de multe provocări.

ADVERTISEMENT

„S-a cerșit multă mâncare”, este una dintre puținele dezvăluiri făcute de celebra artistă de muzică ușoară pe contul personal de Instagram cu numai două zile înainte de premiera emisiunii de la Antena 1, prezentată de Irina Fodor.

ADVERTISEMENT