ADVERTISEMENT
Life

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă: „Am vrut să fim doar noi doi”

Autor: Bogdan Solomon | 15.04.2021 | 17:15
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă: „Am vrut să fim doar noi doi”
Fiica lui Pavel Stratan abia așteaptă să se căsătorească. Sursa foto: Colaj Fanatik

Cine crede că relația lor este doar o joacă de copii se înșală amarnic. Nu de alta, dar Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie anul trecut, chiar la petrecerea de majorat, iar acum așteaptă să-i spună lui Edward Sanda un „Da!” hotărât și în mod oficial.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că pandemia Covid-19 își face din plin simțită prezența atât în România, cât și peste Prut, la fericitul eveniment vor putea lua parte doar familia și prietenii apropiați.

Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante”, a dezvăluit îndrăgita artistă într-un interviu acordat recent.

ADVERTISEMENT

Cleopatra Stratan abia așteaptă să se mărite cu Edward Sanda

Tata a dat ok-ul mult mai devreme înainte de a fi noi împreună. Lui nu a trebuit să-i explic foarte multe chestii, a spus deodată: să fiți fericiți, să fie într-un ceas bun.

Ne gândim să facem marele pas în acest an (n.r. cununia) în această vară, dar nu vrem să dăm mai multe detalii. Fiind motivul pandemic, nu vrem să facem un eveniment foarte mare, ceva super restrâns.

ADVERTISEMENT

Chiar și în momentul logodnei am vrut să fim doar noi doi și pentru noi lucrurile simple sunt cele mai importante. Nici măcar asta (n.r. o nuntă mare). O să vedem”, a declarat Cleopatra Stratan la Antena Stars.

Surpriză de proporții pentru fani: o melodie compusă chiar de ea

Până să devină oficial soția lui Edward Sanda, fiica lui Pavel Stratan muncește din greu să-și croiască un drum în peisajul muzical românesc și s-o facă uitată pe fetița care suspina, cu ani în urmă, după Ghiță.

ADVERTISEMENT

De curând, Cleo, așa cum o alintă cei dragi, și-a surprins fanii cu o nouă piesă, ale cărei versuri îi aparțin în totalitate și descriu un moment unic pentru orice îndrăgostit.

«Vorba de tine» este prima piesă de pe EP-ul meu cu același nume și prima postată oficial pe canalul meu de YouTube! Este scrisă și compusă în totalitate de mine, orchestrată de logodnicul meu, Edward, și filmată de Alex Ispas.

ADVERTISEMENT

În piesă am descris practic procesul sărutului și feeling-ul acela unic, într-un mod artistic, desigur! O dedic tuturor celor care au simțit acest moment special și care aduc mereu vorba de persoana iubită!”, a explicat îndrăgita artistă.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!