Sport

Clipe de coșmar pentru Neymar! Hoții i-au spart locuința și au vrut să-i răpească fiica nou-născută!

Hoții înarmați au intrat în casa familiei lui Neymar și i-au legat pe părinții Brunei Biancardi. Intenția lor era să o răpească pe logodnica lui Neymar și pe fiica acestora, Mavie, născută în octombrie.
08.11.2023 | 09:50
Clipe de cosmar pentru Neymar Hotii iau spart locuinta si au vrut sai rapeasca fiica nounascuta
Neymar jr. și familia sa au trecut prin momente dificile. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Hoții au pătruns în casă în timpul nopții și aveau în plan să le răpească pe Mavie și Bruna Biancardi pentru a-i cere apoi recompensă lui Neymar. Doar că în locuință se aflau în acel moment doar părinții Brunei Biancardi.

Hoții au prădat locuința lui Neymar jr. și au vrut să le răpească pe Bruna Biancardi și Mavie

Hoții i-au amenințat cu armele și i-au legat în timp ce au făcut ravagii în locuință. Nu au reușit să pună mâna pe bani cash, dar au plecat cu mai multe bijuterii, ceasuri și chiar haine de lux din garderoba lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Vecinii au fost cei care au alertat Poliția, în momentul în care au auzit mai multe zgomote suspecte din proprietatea starului de la Al Hilal. Forțele de ordine au ajuns repede în zonă și chiar a fost reținut unul dintre cei trei hoți.

Și ceilalți doi au fost identificați și ar fi doar o chestiune de timp până când vor ajunge în arest. Din primele informații oferite de presa din Brazilia, unul dintre cei căutați ar fi chiar un vecin al Brunei Biancardi, logodnica lui Neymar.

ADVERTISEMENT
Neymar, alături de Bruna Biancardi și micuța Mavie. Sursă foto: SportsTiger.com
Neymar, alături de Bruna Biancardi și micuța Mavie. Sursă foto: SportsTiger.com

Poliția a intervenit foarte repede, unul dintre hoți a fost deja reținut. Mesajul lui Neymar pe Instagram

Părinții Brunei Biancardi nu au fost răniți și au fost imediat preluați de forțele de ordine ajunse la fața locului. „Mulțumesc lui Dumnezeu că toată lumea e bine”, a fost mesajul postat de Neymar pe Instagram.

“Toate bunurile materiale au fost recuperate”, a adăugat Bruna Biancardi. Se pare că hoții au fost surprinși de intervenția rapidă a Poliției și au abandonat captura în tentativa de a fugi din zonă cât mai repede.

ADVERTISEMENT

Neymar a fost operat recent la Belo Horizonte, după accidentarea gravă la genunchi pe care a suferit-o pe 18 octombrie, la partida Uruguay – Brazilia 2-0. A mai rămas câteva zile în spital, alături de doctorul Rodrigo Lasmar, pentru recuperare.

Neymar jr. va lipsi aproximativ 10 luni de pe teren. Șanse minime să prindă Copa America 2024

Conform estimărilor medicilor, Neymar jr. ar urma să lipsească aproximativ 10 luni de pe teren după accidentarea la genunchi. Ceea ce înseamnă că nu va mai juca niciun meci în acest sezon pentru Al Hilal.

ADVERTISEMENT

Singura dilemă este legată de Copa America, dacă brazilianul va putea fi apt la competiția organizată în SUA, în luna iulie. Șansele sunt totuși destul de mici, mai ales că ar însemna să meargă la competiție fără meciuri în picioare.

 

ADVERTISEMENT
Tags: