Life

Clipe de coșmar pentru nouă turiști români. Ce au pățit niște bucureșteni la o pensiune din Hunedoara

Din ce în ce mai mulți turiști români se arată dezamăgiți de experiențele pe care le au în diferite destinații din țară. Problema nu este orașul, ci din contră, gazdele.
25.02.2023 | 14:16
Clipe de cosmar pentru noua turisti romani Ce au patit niste bucuresteni la o pensiune din Hunedoara
Clipe de coșmar pentru nouă turiști din București. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nouă bucureșteni au vrut să meargă la ski în județul Hunedoara, însă nimeni nu avea să știe că un concediu de vis se poate transforma într-un adevărat coșmar. Întreaga poveste a fost relatată pe un grup de pe Facebook, în speranța ca alte persoane să nu pățească același lucru.

Ce au putut să trăiască nouă turiști români în județul Hunedoara

După ce o tânără povestea recent o experiență complet neplăcută de la Poiana Brașov, iată că acum, un alt grup de tineri s-au arătat de-a dreptul revoltați de ceea ce au putut să trăiască într-o pensiune în urmă cu foarte puțin timp.

ADVERTISEMENT

9 persoane cu vârsta de peste 30 de ani au decis să închirieze patru camere dintr-o pensiune aflată în orașul Vulcan. O singură noapte, atât a durat vacanța perfectă a celor nouă bucureșteni, pentru că în cea de a doua zi a început adevăratul coșmar, după cum povestesc aceștia.

După o primă noapte reușită, cei patru turiști români au mers la ski, iar după ce au revenit la pensiune au vrut să petreacă ceva timp în salonul pensiunii respective. În final însă, aceștia au aflat că ar fi închiriat doar camerele din pensiune și nicidecum și salonul acesteia.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, conform postării de pe Facebook, proprietarul pensiunii e trecut la amenințări, iar mai apoi au fost obligați să părăsească pensiunea, deși nu a trecut decât o singură noapte din sejurul lor. S-au conformat, au început să își strângă bagajele, însă proprietarul a încercat să intre peste ei în camere.

Acela a fost momentul în care unul dintre cei trei turiști a sunat la 112, iar trei echipaje de poliție au venit la fața locului. Șocant este însă că, potrivit postării, proprietarul a devenit violent și a început să îi îmbrâncească pe oamenii legii, în timp ce ei nu știau cum să plece mai repede de acolo.

ADVERTISEMENT

Clipe de groază pentru nouă bucureșteni într-o vacanță

„Strângem, împachetăm, timp în care personajul tot înjura și amenința, însă situația ajungea într-o altă direcție când sună să cheme ceva întăriri sau “intervenție”, moment în care ne-am panicat și am sunat la 112.

Ajung 3 echipaje de poliție, înjurați că la ușa cortului pentru că au intrat către camerele unde noi eram baricadați. Ieșim în față complexului pentru a ne urcă în mașini, moment în care domnul devine mai violent și recurge la îmbrânciri de față cu polițiștii”, se arată în declarațiile postate pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Finalul poveștii a fost unul cu adevărat revoltător pentru turiști însă. Oamenii legii le-au recomandat celor nouă bucureșteni să nu depună vreo plângere pentru că nu vor rezolva nimic, astfel că aceștia au rămas și cu banii luați și cu o vacanță de ski distrusă.

În postarea respectivă mai scrie că turiști au fost escortați de mai multe echipaje de poliție până la ieșirea din județ, în condițiile în care proprietarul pensiunii i-a așteptat pe cei nouă bucureșteni chiar la ieșirea din sediul poliției, alături de alte câteva persoane.

În timp ce turiștii români ajung să trăiască experiențe greu de imaginat, iată că străinii au mai mult noroc. Recent, un turist american a fost uimit de locația aleasă, datorită curățeniei, dar și a dulciurilor găsite pe masă din partea proprietarilor. De asemenea, un tiktoker american a fost surprins de un cuplu din România care a ales să îi plătească nota la un restaurant. 

ADVERTISEMENT