Life

Ce a păţit un celebru tiktoker american în România. A început să plăngă instantaneu şi imaginile sunt virale în întreaga lume

Un celebru tiktoker american a ajuns în România și a rămas de-a dreptul șocat de ceea ce a putut să pățească. Acesta a împărtășit întreaga experiență cu urmăritorii săi.
24.02.2023 | 16:51
Ce a patit un celebru tiktoker american in Romania A inceput sa planga instantaneu si imaginile sunt virale in intreaga lume
Ce a păţit un celebru tiktoker american în România. Sursă foto: captură TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu puțini străini sunt cei care aleg să viziteze România. Inclusiv vloggeri, sau tiktokeri celebri au vizitat măcar odată țara noastră și au împărtășit cu abonații lor întreaga experiență. De această dată însă, povestea unui tânăr american e de-a dreptul emoționantă.

Povestea emoționantă a unui tiktoker american venit în România

Tiktoker-ul american a ajuns în România la Albă Iulia. Pe platforma TikTok, acesta poartă numele de oopsimovedagain și are un număr destul de mare de abonați, din toate colțurile lumii așa că nu e de mirare cum de și unii români îl cunosc.

ADVERTISEMENT

Surprinzător a fost însă gestul făcut de un cuplu în fața faimosului tiktoker american. Bărbatul a ajuns la un restaurant cunoscut din zonă, Dante, unde a rămas de-a dreptul șocat de generozitatea unor persoane, iar asta o spune chiar el, vizibil emoționat.

Într-un nou clip video postat pe contul său de TikTok, americanul le povestește fanilor săi că în timp ce lua cina la restaurantul respectiv, care de altfel era și destul de scump, o româncă i-a spus că îl recunoaște de pe faimoasa platformă video.

ADVERTISEMENT

Mai apoi, în peisaj a apărut și soțul acesteia, povestește tânărul american, care recunoaște că a mâncat destul de mult, însă ulterior a aflat că nu are nimic de plătit pentru că nota sa a fost achitată de cuplul român care îl admirase cu doar câteva minute în urmă.

Gestul făcut de un cuplu în fața tiktokerului

”Generozitatea românilor, nefiltrată. Nu o să credeți ce s-a întâmplat. Am luat cina la restaurantul Dante, unul dintre cele mai scumpe și o româncă a venit la mine și mi-a spus: te știu de pe Tik Tok. A venit și soțul ei…

ADVERTISEMENT

Mi-am terminat masa… și am mâncat mult pentru că îmi era foarte foame, apoi chelnerul mi-a spus că nu trebuie să plătesc nimic pentru că au plătit pentru mine”, a dezvăluit faimosul TikToker american în videoclipul respectiv, cu lacrimi în ochi.

De asemenea, el le-a mai dezvăluit fanilor săi că masa sa a costat cel puțin 30 de dolari, adică cel puțin 140 de lei și tocmai din acest motiv, inițiativa cuplului român i s-a părut una cât se poate de generoasă. Tânărul a mai povestit că această experiență i-a făcut zilele din România mult mai ușoare.

ADVERTISEMENT

De asemenea, el a mai adăugat că momentul l-a emoționat atât de tare încât se abțină să nu plângă după cele trăite. ”Cred că a fost minim 30 de dolari, ceea e e scump. A fost foarte, foarte generos din partea lor și mi-au făcut zilele însingurate în România mai ușoare, îmi vine să plâng acum”, a spus acesta.

Trebuie menționat că faimosul tiktoker american se află în Albă Iulia de câteva zile. Acesta postează constant nenumărate video-uri cu diferite zone din orașul român încărcat de istorie și se arată încântat de toate peisajele din zonă. Amintim că o altă vloggeriță olandeză a recunoscut că s-a îndrăgostit de România după întreaga experiență din țara noastră. 

ADVERTISEMENT
Tags: