Life

Clipe grele pentru Amalia Enache! A ajuns pe masa de operație: “Eram convinsă că fac infarct”

Clipe grele pentru Amalia Enache, prezentatoarea știrilor de la Pro TV. Vedeta a spus că a avut dureri atât de mari încât a crezut că face infarct.
16.02.2023 | 22:05
Clipe grele pentru Amalia Enache A ajuns pe masa de operatie Eram convinsa ca fac infarct
Clipe grele pentru Amalia Enache! De ce a ajuns pe masa de operație Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Amalia Enache trece prin clipe grele. Prezentatoarea de la Pro Tv a ajuns pe mâna medicilor, pe masa de operație. Ce intervenție a suferit artista și de ce s-a speriat așa tare.

Clipe grele pentru Amalia Enache! De ce a ajuns pe masa de operație

Amalia Enache a suferit o intervenție chirugicală. Prezentatoarea de știri a suferit o operație în această dimineață la Spitalul Universitar din Capitală.

ADVERTISEMENT

Din fericire, acum aceasta se simte mult mai bine după o sperietură zdravănă și este deja în salon. Desigur, vedeta a ținut să îi mulțumească medicului care a îngrijit-o și a operat-o de urgență.

De asemenea, Amalia Enache a ținut să menționeze și că a avut dureri „atroce” în criza de colecist, iar vedeta a crezut că face un infarct.

ADVERTISEMENT

„Am trecut azi dimineață printr-o intervenție chirugicală, colecistectomie, la Spitalul Universitar. Deja sunt în salon, cu inima plină de recunoștință pentru medicul chirurg Cătălin Alius, un medic tânăr care m-a preluat aici și în care am avut de la bun început deplină încredere.

Mulțumiri întregii echipe, au fost mulți oameni care m-au examinat, de la camera de garda, gastroenterologie, ecografie, cardiologie, dar și celor de la Ambulanță București. PS Durerile sunt atât de atroce în această criză de colecist, încât eu eram convinsă că fac un infarct”, a scris prezentatoarea pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce este colecistectomia, operația pe care și-a făcut-o Amalia Enache

Conform informațiilor date de aceasta pe rețelele de socializare, Amalia Enache se confrunta deja de ceva vreme cu durerile din cauza calculilor din vezica biliară.

„M-a decis insuportabilitatea durerii. Criza m-a decis, nu eu”, a mai scris prezentatoarea de știri pe rețelele de socializare, unde a existat că suferă de mult din cauza acestei afecțiuni.

ADVERTISEMENT

Operația de colecist reprezintă îndepărtarea chirurgicală a calculilor din preajma vezicii biliare. Aceștia pot determina inflamația vezicii biliare, dar și inflamația pancreasului.

Colecistectomia este indicată persoanelor care reprezintă simptome supărătoare din cauza pietrelor la fiere. Operația este una destul de ușoară și unii pacienți sunt externați chiar în aceeași zi și aceștia își pot relua activitatea normală în decurs de o săptămână sau două de la momentul operației.

ADVERTISEMENT
Tags: