Life

Clipe grele pentru Gheboasă la Survivor România 2023. A cedat și a luat o decizie radicală

Pentru Gheboasă, experiența Survivor România 2023 s-a dovedit a fi prea mult. Artistul a luat o decizie radicală în ediția de marți, 10 ianuarie, a show-ului.
10.01.2023 | 23:59
Clipe grele pentru Gheboasa la Survivor Romania 2023 A cedat si a luat o decizie radicala
Gheboasă, în lacrimi la Survivor România în ediția de marți, 10 ianuarie. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheboasă, DOC și Maria, sunt Faimoșii care au fost nominalizați spre eliminare la Survivor România 2023.

Gheboasă, în lacrimi la Survivor România 2023

Surprinzător este că Gheboasă își dorește din tot sufletul să meargă acasă, iar asta au spus-o și colegii săi. Cei mai mulți Faimoși l-au propus pe artist spre eliminare pentru că știau că acesta își dorește să se întoarcă la rutina sa.

ADVERTISEMENT

După ce și-a aflat numele, în această seară, la Survivor România 2023, Gheboasă a fost extrem de emoționat. Artistul a început să plângă și a făcut un apel la cei de acasă să nu îl voteze.

Gheboasă nu se regăsește în competiția Survivor România și susține că nu mai poate sta departe de soția sa.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, artistul a mai precizat că odată ce se va întoarce acasă are în plan să îi ofere soției sale un copil.

”Eu rog oamenii să nu mă voteze pentru că nu ma regăsesc pe insulă, nu mai pot să stau nemâncat, nu pot să stau fără soția mea. Eu acasă mă simt cel mai bine și pentru mine e foarte foarte greu pe insulă și tocmai din acest movi îi rog pe toți să nu mă voteze.

ADVERTISEMENT

Și m-am decis că vreau să ajung acasă ca să îi dăruiesc soției mele un cadou: un copil”, a spus Gheboasă.

Gheboasă le cere telespectatorilor să nu îl voteze

Artistul a mai precizat că nu se simte deloc confortabil de când a ajuns în Republica Dominicană și că își dorește ca în cel mai scurt timp să se întoarcă acasă.

ADVERTISEMENT

”Nu e mediul meu și tocmai de aia cred că nu mă simt confortabil și nu am fost eu Gheboasă de acasă, iar pentru asta tot ce îmi doresc e să ajung acasă, alături de familia mea. 

Nu mai pot să mai stau în mediul ăsta, nu mai pot”, a mai dezvăluit el.

Gheboasă: ”Creierul meu a luat-o razna”

Menționăm faptul că încă de la începutul ediției de marți, 10 ianuarie, artistul s-a arătat extrem de nemulțumit de ce se întâmplă.

El povestea că îi este dor de soția sa și că nu înțelege deloc ce s-a întâmplat în ultima perioadă.

Pe de altă parte, Gheboasă preciza că își va ajuta echipa, astfel încât să nu îi tragă pe colegii săi în jos, din cauza problemelor sale.

”Creierul meu a luat-o razna. Am început să nu mă regăsesc (…). Am încercat să îmi ajut echipa, să nu creadă că îi trag în jos, dar stau foarte mult pe gânduri”, spunea artistul.

Amintim că Gheboasă, pe numele său real, Gabriel Gavriş, nu a avut o copilărie deloc ușoară. Până să devină celebru, viața sa a fost una destul de complicată, iar asta o spunea chiar el la un moment dat.

ADVERTISEMENT