Life

Survivor România 2023, ediția din 10 ianuarie. Lovitură pentru faimoși: cine sunt primii concurenți propuși pentru eliminare

Survivor România 2023, episodul de marți, 10 ianuarie. Faimoșii au pierdut jocul pentru imunitate și au nominalizat primii trei concurenți pentru eliminare.
10.01.2023 | 22:59
Survivor Romania 2023 editia din 10 ianuarie Lovitura pentru faimosi cine sunt primii concurenti propusi pentru eliminare
Survivor România 2023, episodul de marți, 10 ianuarie, live video. Ce echipă pune mâna pe imunitate? Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
10-01-2023
21:08

Gheboasă, DOC și Maria, nominalizați spre eliminare

Daniel Pavel a adunat voturile celor din echipa Faimoșilor și a prezentat rezultatele în fața tuturor. 

”Prima nominalizare din echipa Faimoșilor este pentru Carmen Grebenișan. Al doilea vot este pentru Gheboasă. Votul cu numărul trei merge la Gheboasă. 

Două voturi Gheboasă, un vot Carmen. Următorul vot este pentru Gheboasă. Următorul vot al nominalizării din această seară merge la Gheboasă. 

Mai departe, Gheboasă primește și cel de-al cincilea vot. Dacă și pe acest bilet scrie Gheboasă, atunci ești primul nominalizat spre eliminare”, a spus Daniel Pavel.

În final s-a dovedit că și cel de-al cincilea vot era tot pentru Gheboasă. 

”Gheboasă tu ești nominalizarea colectivă a Faimoșilor în acest consiliu”, a spus prezentatorul Survivor România. 

Mai apoi, Daniel Pavel i-a invitat pe Ștefania și pe Ionuț Iftimoaie să își expună părerea. 

”Motivul este că nu am niciun motiv să nominalizez persoana respectivă. Este un vot strategic. Și îmi doresc din suflet ca persoana respectivă să rămână în competiție pentru că merită, pentru că îl văd un real potențial în acest concurs (…) 

Votul meu în seara asta o să fie pentru DOC”, a spus Ștefania. 

Ionuț Iftimoaie a continuat și el la rândul său, explicând că alegerea sa o va face după un criteriu sportiv. 

”M-am îndreptat cu privirea către Războinici și în cele două jocuri pe care le-am avut de disputat, m-au ajutat ca să îmi respect criteriul după care mi-am promis că mă ghidez.

Și anume, când nominalizez pe cineva să o fac după un criteriu sportiv. Strict din punct de vedere sportiv, alegerea mea este către Maria”, a spus Faimosul.

Astfel, cei trei nominalizați spre eliminare sunt Gheboasă, DOC și Maria. 

 

10-01-2023
20:59

A început primul consiliu de la Survivor România 2023

Jorge și Răzvan, aflați în exil, au fost invitați și ei la primul consiliu de la Survivor România 2023. 

”Acest consiliu a marcat emoții, răsturnări de situație, nominalizări și eliminări”, a spus Daniel Pavel. 

Carmen Grebenișan a fost întrebată de Daniel Pavel care este starea sa de spirit după competiția de astăzi. 

”Este incredibil ce s-a întâmplat astăzi. Am crezut că o să leșinăm la un moment dat de emoții. Abia am început și cred că abia intrăm în ritm, așa că suntem foarte încrezători în viitor și în progres”, a spus aceasta. 

Mai apoi Daniel Pavel le-a cerut Faimoșilor să facă nominalizările pentru eliminare. 

Jorge a fost primul care a mers să facă nominalizarea. Mai apoi a urmat Carmen Grebenișan, Gheboasă, care a arătat clar că a notat numele lui Carmen spre nominalizare.

Ulterior, s-a aflat că Gheboasă ar vrea în realitate să plece acasă, iar unul dintre colegi a spus că îl va nominaliza spre eliminare tocmai din acest motiv. 

La rândul său, DOC l-a nominalizat pe Gheboasă spre eliminare având în vedere că acesta își dorește să ajungă acasă. ”Îi doresc tot binele din lume”, a spus artistul. 

Și o mare parte din restul Faimoșilor au ales să îl voteze pe Gheboasă spre eliminare. 

 

10-01-2023
20:44

Ionuț Iftimoaie a obținut și el imunitatea personală

Băieții din echipa Faimoșilor au intrat și ei în proba anunțată de Daniel Pavel.

Primul care a cedat a fost Gheboasă, care a fost urmat de Sebastian Dobrincu. Mai departe au urmat și DOC, dar și Jorge.

Câștigătorul imunității personale din echipa băieților a fost deci Ionuț Iftimoaie.

El și Ștefania sunt Faimoșii care au obținut imunitatea personală.  Ne revedem la consiliu”, a spus Daniel Pavel, după ce i-a felicitat pe cei doi concurenți. 

10-01-2023
20:39

Ștefania din echipa Faimoșilor a reușit să obțină imunitatea

Momente decisive pentru echipa Faimoșilor. Doi concurenți au șansa să primească imunitate personală la următoarea probă.

Fetele au fost invitate să facă primele această probă. ”Doar una dintre voi va avea dreptul la consiliu să facă nominalizări”, a spus Daniel Pavel înainte de debutul probei. 

Prima care a cedat a fost Carmen Grebenișan, iar mai apoi au urmat Vica Blochina și Bianca Patrichi. 

Maria Constantin a cedat și ea ulterior, iar câștigătoarea probei a fost Ștefania, care a obținut imunitatea personală. 

10-01-2023
20:25

Războinicii au câștigat prima imunitate de la Survivor România 2023

Daniel Pavel anunță că lupta pentru imunitate continuă. Deși traseul este același, primii care intră vor fi băieții, iar mai apoi pornesc și fetele. 

Fiecare echipă a fost nevoită să aleagă o fată și un băiat care să aducă ultimul punct. Războinicii i-au ales pe Daria Chiper și Alin Chirilă, în timp ce Faimoșii i-au ales pei Ionuț Iftimoaie și pe Ștefania Stănilă. 

Învingător a ieșit Alin Chirilă, care le-a adus Războinicilor imunitate cu un scor de 10-9. 

”Faimoși, Războinici, încheiem aici primul joc de imunitate din acest sezon. Voi, Războinicii ați întors un scor, sunt lecții de învățat.Nu există nicio certitudine la Survivor România.

Unul dintre triburi și-a câștigat prima imunitate. Felicitări”, a spus Daniel Pavel după victoria Războinicilor.

Mai departe, în această seară, la Consiliu, vom afla și cine sunt primii concurenți propuși spre eliminare. Faimoșii vor fi nevoiți să aleagă pe cine vor propune pentru eliminare. 

 

10-01-2023
20:18

9-9 pentru Faimoși și Războinici

Ștefania revine pe traseu, însă de această dată alături de Codruța Began. Învingătoare a ieșit Ștefania, care a adus un alt punct în echipa Faimoșilor, al doua din ediția de marți, 10 ianuarie.

Sebastian Dobrincu și Dan Ursa au intrat și ei în cursă. Lupta dintre cei doi a fost una destul de strâns, iar deși Sebastian Dobrincu a dat ce a avut mai bun, Dan Ursa a ieșit învingător și a adus scorul dintre cele două echipe la egalitate. 

 

10-01-2023
20:04

Faimoșii și Războinicii sunt la egalitate cu un scor de 8-8

Maria Constantin și Lucianna Vagneti revin în cursă. Lucianna Vagneti a reușit să mai aducă un alt punct în echipa Războinicilor, așa cum a făcut-o și în urmă cu doar câteva minute.

Mai departe, Jorge și Răzvan Danciu au intrat pe traseu. Artistul a dat tot ce e avut mai bun în cursa de la Survivor România, însă nici Răzvan din echipa Războinicilor nu s-a lăsat mai prejos. 

Iată că în final Răzvan Danciu a câștigat, ducând astfel scorul la egalitate. 

10-01-2023
19:57

8-6 pentru echipa Faimoșilor

Ionuț Iftimoaie și Robert Moscalu au intrat în cursă. După o luptă strânsă, învingător a ieșit Ionuț Iftimoaie, care a mai adus un alt punct în echipa Faimoșilor.

Vica Blochina și Daria Chiper au intrat și ele pe traseu. Daria Chiper a adus un nou punct în echipa Războinicilor, scorul fiind de 8-5.

Mai departe Remus Boroiu revine pe traseu alături de Alin Chirilă. Dacă în primă fază, norocul a fost de partea lui Remus Boroiu, iată că de această dată, Alin Chirilă a reușit să câștige, ducând scorul la 8-6. 

10-01-2023
19:49

7-4 pentru echipa Faimoșilor

Gheboasă din echipa Faimoșilor și Andrei Krișan din echipa Războinicilor au intrat în cursă. Învingător a ieșit  Gheboasă, ducând scorul la 6-4 pentru echipa Faimoșilor.

Carmen Grebenișan și Maria Lungu au urmat apoi în cursa de la Survivor România 2023. Norocul a fost însă de partea lui Carmen Grebenișan, care a adus scorul la 7-4, pentru Faimoși. 

10-01-2023
19:37

5-4 pentru echipa Faimoșilor

Răzvan Danciu și Remus Boroiu au intrat în cursă. Învingător a ieșit Remus Boroiu, aducând un alt punct Faimoșilor, scorul fiind de 5-3.

Maria Constantin și Daria Chiper sunt următoarele care au intrat în cursa de la Survivor România 2023. Câștigătoarea a fost Daria Chiper, care a adus un punct în echipa Războinicilor. 

 

 

10-01-2023
19:29

4-3 pentru echipa Faimoșilor

Sebastian Dobrincu și Andrei Neagu au avut o luptă strânsă la Survivor România. Cel care a ieșit învingător a fost însă Sebastian Dobrincu, din echipa Faimoșilor, ducând astfel scorul dintre cele două echipe la egalitate, 3-3.

Mai departe, Ștefania Stănilă și Andreea Moromete au intrat în cursă. Câștigătoarea a fost Ștefania Stănilă, aducând un nou punct în echipa Faimoșilor. 

 

10-01-2023
19:24

3-2 pentru echipa Războinicilor

Ionuț Iftimoaie și Dan Ursa intră în scenă. După o cursă strânsă, învingător a ieșit Ionuț Iftimoaie, care a adus un nou punct în echipa Faimoșilor, punctajul fiind astfel egal pentru ambele echipe, 2-2.

Mai departe, Bianca Patrichi și Lucianna Vagneti se luptă la Survivor România 2023. Învingătoare a ieșit Lucianna Vagheti, care a adus un alt punct în echipa Războinicilor. 

 

10-01-2023
19:11

Codruța Began a mai adus un punct în echipa Războinicilor

Vica Blochina și Codruța Began au intrat și ele în scenă. Învingătoare a ieșit însă însă Codruța Began, care le-a mai adus un punct Războinicilor. 

Astfel, în prezent, scorul este 2-1 pentru Războinici. 

Vica Blochina a început să plângă după eșecul înregistrat, iar întreaga echipă a fost alături de ea.

10-01-2023
19:06

Războinicii și Faimoșii sunt la egalitate

”Primul joc de imunitate al sezonului Survivor România este deschis de Alexandra Porkolab și Ada Dumitru”, a anunțat Daniel Pavel.

Se pare că norocul i-a surâs actriței Ada Dumitru care a reușit să dea tot ce a avut mai bun. Aceasta a învins-o detașat pe Alexandra Porkolab, aducând primul punct în echipa Faimoșilor. 

DOC și Robert Moscalu au urmat mai apoi, iar învingător a ieșit Robert Moscalu, aducând un punct în echipa Războinicilor. 

 

10-01-2023
18:57

Începe prima bătălie pentru imunitate la Survivor România 2023

Daniel Pavel a anunțat începutul primei bătălii pentru imunitate de la Survivor România 2023. 

”Tribul care câștigă astăzi, pe lângă imunitate, câștigă și ceva din zona combustibilului, numit nutriție. Doi cartofi pentru fiecare membru al tribului.

Tribul care pierde primește un singur cartof pe cap de membru de trib. Pentru a câștiga imunitatea pusă la bătaie astăzi veți intra pe un traseu pe nisipul fierbinte dominican. Traseul pleacă de pe două pontoane la înălțime.

Un traseu exclusiv pe sol”, a anunțat Daniel Pavel. 

10-01-2023
18:52

Jorge, momente teribile în exil

Jorge și Răzvan Danciu au făcut câteva dezvăluiri referitoare la perioada în care s-au aflat în exil. 

”E îngrozitor să fii la exil”, a dezvăluit Jorge.

”Survivor e imprevizibil. Nu îți poți face o strategie. Efectiv se poate schimba totul”, a completat Răzvan Danciu.

Jorge a mai precizat că speră ca de această dată, echipa Faimoșilor să fie mai concentrată, iar rezultatele să se vadă la final. 

”Sunt sigur că o să ne unim, să fim și mai concentrați pe joc astăzi. Abia aștept să intru pe traseu”, a mai adăugat Jorge. 

Întrebat despre cum se simte după exil, Răzvan Danciu a dezvăluit că a avut impresia pentru un moment că a fost la închisoare. 

”Pot să spun că condițiile de exil au fost foarte grele. Efectiv am dormit sub cere liber. Acolo sunt foarte multe insecte, e foarte frig noaptea. Ne-am simțit ca la pușcărie.

A fost destul de greu, dar eu sunt pozitiv și optimist”, a completat Războinicul de la Survivor România. 

10-01-2023
18:46

Jorge și Răzvan Stanciu au intrat în scenă

Carmen Grebenișan și Alexandra Porkolab se așteaptă ca echipa Faimoșilor să iasă învingătoare în ediția de marți, 10 ianuarie de la Survivor România.

”Sigur o să câștigăm. Astăzi o să fie victoria noastră”, a spus influencerița. ”Noi avem încrede în noi și eu zic că o să fie fain”, a completat Alexandra Porkolab.

Ulterior, Daniel Pavel a anunțat începutul luptei pentru imunitate și de asemenea, i-a adus în scenă și pe Jorge, dar și pe Răzvan Stanciu. 

”Astăzi jucăm rolul pentru imunitate. Ce înseamnă imunitatea în ecuația Survivor? Tribul care câștigă beneficiază de un loc binemeritat”, a anunțat Daniel Pavel.

10-01-2023
18:36

Gheboasă întâmpină probleme în Republica Dominicană

Gheboasă de la Survivor România nu se mai regăsește în competiție. Deși este doar a doua ediția a show-ului, artistul a recunoscut că îi este de dor de soția sa.

Mai mult de atât, Gheboasă a dezvăluit că încearcă să își ajute echipa atât cât poate, însă stă foarte mult pe gânduri.

El a mai adăugat că nu s-a acomodat nici cu ideea de a dormi în junglă.

”Creierul meu a luat-o razna. Am început să nu mă regăsesc, să nu mă simt la fel de bine ca și colegii mei. Am vrut să fiu singur. Nu mi-am dat seama ce a fost atât de rău, dar simt că nu mai pot șase tău aici.

Mi se pare că sunt la distanță prea mare de casă. Mă gândesc la nevasta mea. Am încercat să îmi ajut echipa, să nu creadă că îi trag în jos, dar stau foarte mult pe gânduri.

Nu știu ce e cu mine, nu mă înțeleg nici eu. Nu îmi place ideea că dorm într-o junglă, că sunt într-o pădure. Nu sunt obișnuit cu genul ăsta de viață. Nu mă regăsesc, nu-mi place deloc”, a dezvăluit el.

10-01-2023
18:33

Faimoșii de la Survivor România au început să își construiască prima lor casă

Faimoșii de la Survivor România s-au pus pe treabă în ediția de marți, 10 ianuarie 2023. Remus Boroiu spre exemplu a vrut să profite de vremea frumoasă și să pună umărul la treabă, alături de colegii săi. 

”Suntem recunoscători că nu a plouat torențial și vrem să profităm de asta ca să construim casa bine”, a spus el. 

”Fiecare a pus umărul să construiască casa. Eu am adus frunzele, fetele le-au împletit frumos”, a mai adăugat acesta.

Competiția sportivă de la Pro TV revine cu o nouă ediție pe 10 ianuarie 2023. Cine câștigă prima imunitate? Conflictele din tabere încep să se facă simțite prezente, dar și dorul de casă. Pe ce insulă apele încep să fie tulburi deja?

Survivor România 2023, episodul de marți, 10 ianuarie, live video. Ce echipă pune mâna pe imunitate?

Survivor România 2023 poate fi urmărit live video pe protv.ro și voyo.ro în același timp cu difuzarea pe micile ecrane, după cum a anunțat prezentatorul Daniel Pavel. Începând de săptămâna viitoare fanii pot vedea emisiunea cu o zi înainte pe platformele postului.

ADVERTISEMENT

Conflictele se fac vizibile în tabăra celor cu banderolă albastră chiar înainte de primul joc de imunitate, după ce jocul de deschidere a fost câștigat de Războinici cu scorul de 10 – 3.

Traseul se desfășoară exclusiv pe nisip, în soarele torid din Republica Dominicană. Survivor România 2023 le testează limitele celor 24 de candidați care au plecat în junglă pentru o experiență inedită și de neuitat.

ADVERTISEMENT

De asemenea, de la ora 20:30, numai pe Pro TV, telespectatorii iau parte și la primul Consiliu din competiție, când concurenții vor vota o persoană care riscă să fie eliminată. Cine credeți că se va afla pe lista scurtă?

Survivor România 2023, primele conflicte la Războinici

În episodul de marți, 10 ianuarie, spiritele se încing în tabăra Războinicilor. Maria Lungu, care a fost concurentă în trecut și la Puterea Dragostei, nu este privită cu ochi buni de ceilalți colegi cu care concurează.

ADVERTISEMENT

Deși ar trebui să fie uniți, blondina susține că nu dorește să se alieze cu nimeni și este foarte individualistă.

„Sunt trei inși care conduc toată turma. Niciodată nu o să joc, nu o să mă pună nimeni de aici să fac ceva ce nu-mi doresc”, este reacția pe care o are Maria Lungu în fața Războinicilor.

ADVERTISEMENT

„Dacă 11 îți spun că ai o problemă, ia în considerare că ai o problemă”, completează colegul său de echipă, Robert, la testimoniale.

Pe de altă parte, în tabăra Faimoșilor Gheboasă se confruntă cu o stare de anxietate și se întreabă ce caută la Survivor România 2023. Artistul se confruntă cu foarte multe gânduri care, din păcate, nu-i dau pace.

„Creierul meu a luat-o razna și nu îmi venea să cred că sunt aici. Și am început să mă simt din ce în ce mai prost, să mă afund în gânduri, să nu mă regăsesc aici pe insulă. Nu mă simt așa de bine ca colegii mei”, a spus Gheboasă de la Faimoși.

ADVERTISEMENT