News

Clipe grele pentru un cuplu de tineri polițiști. Fetița lor, moartă înainte de naștere. ”Mi-a spus că bebelușului nu îi mai bate inima”

Un cuplu de tineri polițiști din România traversează clipe extrem de dificile. Fetița lor a murit înainte de naștere. Părinții cer acum explicații de la doctorii spitalului.
09.02.2023 | 13:01
Clipe grele pentru un cuplu de tineri politisti Fetita lor moarta inainte de nastere Mia spus ca bebelusului nu ii mai bate inima
Acuzații grave la Turnu Severin. Fetița unui cuplu de tineri polițiști, moartă înainte de naștere. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ionuț și soția sa, polițiști de meserie, se pregăteau să treacă prin cele mai speciale momente pe care le pot trăi niște părinți: nașterea unui copil. Din păcate, ceea ce trebuia să fie un eveniment de bucurie s-a transformat într-o tragedie.

Acuzații grave la Turnu Severin. Fetița unui cuplu de tineri polițiști, moartă înainte de naștere

Partenera de viață a bărbatului avusese o sarcină de 9 luni fără absolut nicio problemă. Totul a decurs bine în această perioadă și nimic nu anunța drama care avea să urmeze.

ADVERTISEMENT

Fetița pe care cei doi tineri o așteptau a murit chiar înainte să se nască.  S-a întâmplat în timp ce mama era în travaliu. Părinţii nu își explică ceea ce trăiesc și le cer acum doctorilor explicații.

Ionuț, tatăl bebelușului născut fără suflare povestește, pentru Știrile ProTV, cum au evoluat lucrurile. Tânărul explică faptul că sarcina soției sale a fost una fără probleme timp de 9 luni.

ADVERTISEMENT

În momentul în care a ajuns la termen, femeia a mers la Maternitatea din Drobeta-Turnu Severin să nască. Aici a avut loc o tragedie fără margini: inima micuței a încetat să mai bată.

”M-a sunat pe la ora 6.40 și îmi spune că bebelușului nu îi mai bate inima. A născut, dar copilul era decedat. Aici la spital când au consultat-o totul bine, numai că dimineața am auzit că nu mai este bine”, spune Ionuț.

ADVERTISEMENT

Tânărul care aștepta să fie tată este răpus de durere și cere acum explicaţii. ”Au venit, din ce mi-a spus ea, pe la ora 3.00 i-au și spus că o să intre în sala de nașteri, ea sângera, avea stări de vomă, iar când au ajuns la sala de nașteri i-au zis să se întoarcă înapoi că vine dimineața să nască la 6.”

Dărâmați de durere, părinții au făcut sesizări la Colegiul Medicilor şi la Parchet

Ionuț și soția sa nu vor ca lucrurile să rămâne neelucidate în acest caz. Ei au depus deja plângere la Parchet și la Colegiul Medicilor din Mehedinți. Instituțiile în cauză au anunțat deja că vor face verificări.

ADVERTISEMENT

”Se va demara ancheta noastră asupra acestui caz și vom solicita documentele necesare pentru a vedea despre ce a fost vorba, a afirmat Leontina Georgescu, președinte Colegiul Medicilor Mehedinți, scrie sursa citată.

La rândul său, Gheorghe Ciocan, purtător de cuvânt Parchetul de pe lângă Tribunalul Mehedinți, a dezvăluit că ”În prezent se fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de abuz în serviciu.”

Și la unitatea medicală din Drobeta Turnu Severin a fost începută o anchetă internă. ”Toată echipa medicală depune referate și note explicative, în schimb pacienta este bine, dar pentru noi este un eveniment nefericit”, spune Elena Bololoi, purtător de cuvânt SJU Mehedinți.

ADVERTISEMENT
Tags:
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Creșterea PENSIILOR, în PERICOL! Se SCHIMBĂ toate CIFRELE
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Simona Halep a spus adevărul: Înseamnă enorm pentru mine
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută...
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori