Sport

Napoli, prima reacție după clipul în care se râde de Victor Osimhen: ”Nu există intenție de a-l batjocori”

Oficialii clubului Napoli au dat publicității un comunicat după gafa incredibilă făcută de responsabilii paginii de TikTok care l-au ironizat pe Victor Osimhen într-un videoclip.
28.09.2023 | 20:08
Napoli prima reactie dupa clipul in care se rade de Victor Osimhen Nu exista intentie de al batjocori
Victor Osimhen, penalty ratat în partida Bologna - Napoli 0-0. Sursă foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT
28-09-2023
17:14

Napoli se apară în scandalul cu Osimhen

Oficialii lui Napoli au reacționat după scandalul iscat de videoclipul în care atacantul Victor Osimhen este ironizat pe pagina de TikTok a clubului și consideră nu este vorba de nimic jignitor.

”Clubul Napoli, pentru a evita orice instrumentalizare pe această temă, precizează că nu a dorit niciodată să-l jignească sau să-l ironizeze pe Victor Osimhen, atuul tehnic al clubului. Drept dovadă, în timpul cantonamentului de vară, clubul a respins ferm orice ofertă primită pentru transferul în străinătate al atacantului.

Este de notorietate faptul că pe rețelele de socializare, în special pe TikTok, limbajul expresiv a fost întotdeauna utilizat cu lejeritate și creativitate, fără să fi avut, în cazul lui Osimhen, vreo intenție de a-l batjocori.

În orice caz, dacă Victor a perceput vreo jignire la adresa sa, acest lucru este străin de orice intenție a clubului”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al campioanei Italiei.

După două victorii în primele două runde din noul sezon de Serie A, campioana Napoli a intrat în criză. O înfrângere și două remize în precedentele trei partide, iar atmosfera la clubul de lângă Vezuviu este gata să explodeze.

Victor Osimhen, ironizat chiar pe contul oficial al lui Napoli după ce a ratat un penalty în partida cu Bologna

În centrul atenției este chiar golgheterul echipei, Victor Osimhen. Cel care a fost ironizat în mod incredibil chiar pe contul oficial al clubului, după ce a ratat o lovitură de pedeapsă cu Bologna.

ADVERTISEMENT

În etapa a 6-a din Serie A, Napoli a remizat la Bologna, scor 0-0. În minutul 72, campioana a primit o lovitură de pedeapsă pentru un henț, Chiar Osimhen a fost cel care a protestat în fața arbitrului pentru a îl convinge să arate punctul cu var.

Doar că execuția atacantului nigerian a fost ratată complet și a trecut pe lângă poartă. La câteva ore după fluierul final, Napoli a postat pe contul oficial de TikTok un filmuleț în care insistențele lui Osimhen erau subtitrate cu “Dă-mi penalty, te rog”. Pentru ca apoi să arate ratarea.

ADVERTISEMENT

Impresarul lui Osimhen, amenințări pentru Napoli: “Ne rezervăm dreptul de a acționa în justiție!”

“Ceea ce s-a postat pe contul clubului este inadmisibil. Acel clip a fost pus pentru a râde de Victor și a fost șters foarte târziu. O situație urâtă care provoacă daune imaginii jucătorului.

Care, în plus, este lovit și de diferite publicații cu știri false. Ne rezervăm dreptul de a acționa în justiție pentru a proteja imaginea lui Victor”, a anunțat Roberto Calenda, impresarul atacantului.

ADVERTISEMENT

Victor Osimhen este în conflict și cu conducerea clubului după ce a refuzat în două rânduri prelungirea contractului scadent în 2025. În plus, a avut nemulțumiri și la adresa antrenorului Rudi Garcia, după ce a fost scos de pe teren în minutul 86 al partidei cu Bologna.

Osimhen, oferte de la Manchester United și Chelsea în această vară. Napoli le-a refuzat, iar nigerianul a fost deranjat

Victor Osimhen este cotat la 120 de milioane de euro iar sezonul trecut a fost golgheter în Serie A cu 26 de reușite. În actualul sezon a marcat de trei ori, dar este fără gol în ultimele 3 meciuri disputate în Serie A. Nu a înscris nici în Liga Campionilor, în victoria 2-1 cu Braga.

ADVERTISEMENT

Manchester United și Chelsea au făcut oferte în această vară pentru Victor Osimhen, dar Napoli le-a respins pe ambele. Situație care nu a fost deloc pe placul atacantului nigerian, care și-ar fi dorit un transfer în Premier League.

ADVERTISEMENT
Tags: