Sport

„Suflet de rapidist”, marți, 30 aprilie, ora 13:30. Leo Toader, invitatul lui Robert Niță

„Suflet de rapidist” programează o nouă ediție, marți, 30 aprilie, ora 13:30. Leo Toader este invitatul lui Robert Niță și Lucian Ionescu.
29.04.2024 | 17:05
Suflet de rapidist marti 30 aprilie ora 1330 Leo Toader invitatul lui Robert Nita
„Suflet de rapidist” programează o nouă ediție, marți, 30 aprilie, ora 13:30. Leo Toader este invitatul lui Robert Niță. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist” revine cu o nouă ediție de poveste, marți, 30 aprilie, ora 13:30. Emisiunea se vede LIVE doar pe www.fanatik.ro. Invitatul special al noi ediții este Leo Toader, fostul mare portar al Rapidului.

„Suflet de rapidist”, marți, 30 aprilie, ora 13:30. Leo Toader e invitatul lui Robert Niță

Marți, 30 aprilie, ora 13:30, se întoarce în forță „Suflet de rapidist”, emisiunea dedicată tuturor suporterilor Rapidului, care aduce în prim-plan sportivi și foști sportivi de la toate secțiile clubului „alb-vișiniu”.

ADVERTISEMENT

Invitatul special al ediției de marți, 30 aprilie, este Leo Toader, fosta mare glorie a giuleștenilor care a apărat poarta Rapidului nu mai puțin de 11 ani între 1984 și 1895.

După ce la ultima ediție Mihai Iosif a făcut spectacol, Leo Toader revine la „Suflet de rapidist” să dezvăluie cele mai interesante povești și amintiri dintr-o perioadă în care Rapid a trecut prin multe transformări.

ADVERTISEMENT

Leo Toader va vorbi despre accidentarea lui Marian Aioani, va comenta prestația lui Drăghia, titular în meciul cu Universitatea Craiova, dar și modul în care Bogdan Lobonț a pregătit primul său derby ca antrenor principal în Giulești. Leo Toader a fost și antrenor cu portarii la naționala României în mandatul lui Mirel Rădoi.

La fel ca și în edițiile precedente, Robert Niță vă invită „Să facem show!” De fiecare dată la „Suflet de rapidist” își vor face apariția legende ale clubului ”alb-vișiniu” nu doar din fotbal, ci din tot ce reprezintă sportul în Giulești. Superbet sponsorizează cea mai tare emisiune dedicată rapidiștilor.

ADVERTISEMENT

„Suflet de rapidist”, toate detaliile despre emisiunea de top marca FANATIK!

„Suflet de rapidist” este o emisiune marca FANATIK și se vede Live EXCLUSIV pe site-ul FANATIK.RO în fiecare marți, de la ora 13:30. Premiera fiecărei ediții a emisiunii va avea loc în fiecare joi, începând cu ora 10:30, pe pagina de facebook Horia Ivanovici și pe canalul de YouTube FANATIK.RO.

Pe rețelele de socializare ”fanatice” vor rula și vor putea fi urmărite la calitate ireproșabilă cele mai tari momente din emisiune, de la site-ul FANATIK la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, fanatiksportoficial.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu mai are nevoie de explicații pentru a dovedi că este „Suflet de rapidist”. Marea sa iubire fotbalistică, declarată, asumată și semnată a fost, este și va fi Rapid. Iar emisiunea „Suflet de rapidist” îi vine mănușă pe… sufletul lui de rapidist!

FANATIK SUPERLIGA și „Suflet de rapidist”, cele mai importante emisiuni sportive din România, se laudă cu un parteneriat puternic. Sponsorul principal al emisiunilor este SUPERBET, sponsor al SuperLigii.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
10 ANI FĂRĂ PERMIS! E lege. Cine RISCĂ sancțiunea
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților