Life

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat civil, în secret. Unde a avut loc marele eveniment

Codin Maticiuc și iubita lui, Ana Pandeli și-au unit destinele în secret. Când vor ajunge cei doi să spună da în fața lui Dumnezeu
29.11.2023 | 15:35
Codin Maticiuc si Ana Pandeli sau cununat civil in secret Unde a avut loc marele eveniment
Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au cununat în secret Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Perioadele de burlăcie ale lui Codin Maticiuc sunt de domeniul trecutului. Fostul ”crai de Dorobanți” s-a așezat la casa lui, atât la propriu, cât și la figurat. Vedeta și Ana Pandeli s-au cununat civil după mai bine de doi ani de relație.

Codin Maticiuc și Ana Pandeli, o familie cu acte-n regulă

Codin Maticiuc este unul dintre cele mai cunoscute personaje masculine din lumea mondenă. Ani la rând, aproape că nu a fost petrecere la care el să nu fie prezent. Acum, însă, viața de noapte a lui Maticiuc este de domeniul trecutului.

ADVERTISEMENT

De mai bine de doi ani, Codin are o relație cu Ana Pandeli. La început, cei doi au fost destul de discreți și au evitat să vorbească despre sentimentele dintre ei. Codin a vrut să se asigure că totul este serios între el și Ana, mai ales că, în trecut, el a bifat multe aventuri.

Ana Pandeli a fost singura femeie care a reușit să îl cumințească pe fostul ”crai de Dorobanți”. Din bărbatul excentric care ”spărgea” sume colosale în cluburile din Capitală și nu numai, Maticiuc a devenit un iubit și un tată exemplar.

ADVERTISEMENT

Lucrurile între cei doi au evoluat destul de repede, dar natural. Codin și-a dat seama că Ana are maturitatea necesară unei partenere stabile, așa că nu i-a fost frică să facă pași mai importanți.

Imediat după ce a aflat că iubita lui este însărcinată și îl va face tată pentru prima dată, Codin și Ana s-au mutat împreună. Între timp, familia lor s-a extins, iar acum au împreună două fetițe.

ADVERTISEMENT

Prietenul lui BRomania nu se grăbește să ajungă în fața altarului

Codin Maticiuc a decis să nu mai piardă timpul, așa că a cerut-o de soție pe frumoasa lui iubită. În ciuda faptului că este un personaj destul de vocal, cererea în căsătorie, dar și nunta au avut loc în mare secret.

Cununia celor doi a avut loc departe de ochii curioșilor, iar locația a rămas un secret. Momentan, nici Codin și nici Ana nu se grăbesc să ajungă în fața altarului.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!”, a spus Codin Maticiuc, în podcastul ”Acasă la Măruță”.

Maticiuc consideră că cel mai important pas a fost făcut și anume, acela că Ana poartă numele lui de familie. Niciunul dintre ei nu crede neapărat în puterea unui act, dar a fost un pas pe care l-au făcut la timpul potrivit.

Înainte de a se căsători cu Codin, Ana Pandeli a mai avut o relație din care a rezultat un băiat. Maticiuc și Mario, băiatul de 11 ani al Anei au o relație specială și se înțeleg ”ca băieții”.

ADVERTISEMENT