Life

Fața nevăzută a lui Codin Maticiuc! Cum e ca părinte: ”Călcâiul lui Ahile”

Codin Maticiuc a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că rolul de tată nu este unul ușor. Care sunt provocările ca părinte?
30.08.2023 | 18:30
Fata nevazuta a lui Codin Maticiuc Cum e ca parinte Calcaiul lui Ahile
Codin Maticiuc, dezvăluiri despre rolul de tată. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Codin Maticiuc este un fericit tată a trei copii, chiar dacă unul dintre ei este al partenerei sale dintr-o relație anterioară. Actorul și regizorul a recunoscut, în exclusivitate pentru FANATIK, că nu este o ”meserie” ușoară cea de tată, că a venit cu destul de multe provocări.

Codin Maticiuc, despre viața cu trei copii

Actorul din serialul Clanul are două fetițe deosebite cu iubita sa, Ana Pandeli, însă el spune că este tată și pentru copilul partenerei sale, pe care îl cunoaște de când acesta avea patru anișori.

ADVERTISEMENT

Atunci când e întrebat despre copiii săi, Codin Maticiuc mărturisește, de fiecare dată, că are trei! Asta, deși unul dintre ei nu este biologic al său. Actorul ne-a spus că i-a fost greu să se atașeze de minunățiile sale. Mărturisește asta și poate fiind că emoția și postura nouă în care a fost pus a venit cu o greutate pe care nu și-o imagina, oricât de mult i-ar fi plăcut picii.

Codin Maticiuc a dezvăluit, pentru FANATIK, că în ciuda micilor necazuri cu care vine rolul de părinte, el și Ana Pandeli reușesc să facă față provocărilor. Ba mai mult, ne-a zis că în familia lor domnește armonia, cu toate că panicile și grijile, mai ales din partea sa, ca tată, sunt la ordinea zilei. E firesc, mai ales că a doua fată a actorului din serialul Clanul are doar 10 luni. Este încă în perioada în care orice gest, orice scâncet îi poate pune în alertă maximă pe părinți.

ADVERTISEMENT

„Am trecut prin tot felul de faze”

„Eu spun că am trei copii, pentru că iubita mea a avut un copil înainte. Practic, eu am trecut prin tot felul de faze. Îl știu de la patru ani. Ne-am mutat împreună când el avea opt ani. După aia a venit fata.

Fata a fost o experiență extraordinară, apoi a venit a doua fată. Are și ea acum 10 luni. Am început să creez un atașament așa, pentru că tații nu se atașează din prima secundă, ne vine greu, vine gradual. Suntem foarte bine. E foarte frumos”, a declarat extrem de sincer Codin Maticiuc, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

În timp ce toată lumea, chiar o serie de influencerițe declară că a avea grijă de copii e ceva minunat și că totul e roz, Codin Maticiuc, în calitate de tată, susține că nu e totul chiar așa.

Evident, bucuria de a avea două fetițe (n. red.: pe Smaranda și Ilinca) l-a schimbat și l-a făcut mai responsabil pe îndrăgitul actor din serialul de la PRO TV. În același timp, a venit și cu mari răspunderi.

ADVERTISEMENT

„Copiii vin cu cele mai mari bucurii și cu cele mai mari tristeți”

A fi tată presupune, dincolo de clipe minunate, și unele de cumpănă. Ele apar mai ales atunci când cei mici se îmbolnăvesc ori trec prin niște transformări pe care le înveți ori le înțelegi treptat. Codin a acumulat ceva experiență, fiind la a doua sa fată. Chiar și așa, actorul ne-a spus că acest rol e unul destul de greu.

„100% nu e ușor să fii părinte. Eu am descoperit în a fi părinte mai multe lucruri. Atunci îți apare călcâiul lui Ahile. Până atunci ești nemuritor. Ești invincibil și când copiii au apărut…

Copiii vin cu cele mai mari bucurii și cu cele mai mari tristeți. E direct proporțional, când treci printr-o greutate, printr-o frică, printr-o teamă. E exponențial mai mare orice emoție față de tot ce ai trăit până atunci. Să fii părinte vine și cu părțile astea de greu”, a completat Codin Maticiuc, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă...
Rușii au schimbat simbolul de pe echipamentele militare trimise în Ucraina. Ce reprezintă noul semn observat în apropiere de Harkov
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge...
Băutura care şi-ar putea dubla preţul în restaurante şi baruri. Cât vor ajunge românii să plătească pentru un pahar
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se...
Gest ȘOCANT făcut de TATĂL lui VLAD PASCU în TRAFIC! Nimeni nu se aștepta după TRAGEDIE
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Obligațiile băncilor înainte de a demara procedura de executare silită
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților