Life

Codruța Filip și Valentin Sanfira, dezvăluiri incendiare din culisele relației: ”Nu suntem într-o competiție”

Valentin Sanfira și Codruța Filip vor să își mărească familia! Cei doi artiști sunt gata să devină părinți în viitorul apropiat.
12.04.2023 | 18:00
Codruta Filip si Valentin Sanfira dezvaluiri incendiare din culisele relatiei Nu suntem intro competitie
Codruța Filip și Valentin Sanfira vor să devină părinți. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira și Codruța Filip au vorbit despre ideea de a deveni părinți, având în vedere că de câteva luni sunt uniți în fața lui Dumnezeu. Cei doi susțin că se consideră deja o familie, însă un copil ar completa tot ce au reușit să construiască până acum împreună.

Valentin Sanfira și Codruța Filip, anunț despre căsnicia lor: „Ne dorim și copii”

Codruța și Valentin au dezvăluit, pentru FANATIK, cum ar defini căsătoria lor. Când a venit rândul lui Valentin Sanfira să descrie legătura lor, cuvântul care i-a venit în minte a fost ”familie”.

ADVERTISEMENT

„Eu aș spune că există foarte mare încredere în această relație. Încrederea este cuvântul prin care eu aș defini ceea ce trăiesc alături de Valentin”, a declarat Codruța Filip pentru FANATIK.

„Evident, încrederea este reciprocă. Eu am încredere în soția mea. Eu aș folosi alt cuvânt: familie”, ne-a spus Valentin Sanfira. Întrebați direct dacă lucrează deja la un copil, dacă își doresc să fie părinți, cea mai fermă a fost Codruța: „Da, normal că ne dorim și copii”.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira: „Suntem deja o familie”

Valentin a intervenit apoi și a mărturisit că, din punctul lui de vedere, nu venirea pe lume a unui copil ar fi semnificativă pentru a considera că are deja o familie. „Noi suntem deja o familie. Vezi, despre asta e vorba. Mulți oameni consideră că sunt o familie doar dacă au și copii pe lângă ei.

Până la copii, trebuie să te întregești cu partenerul. Dacă noi nu învățăm acum să fim unul lângă altul când ne e mai greu, atunci suntem doar doi oameni care se iubesc, dar nu se susțin.

ADVERTISEMENT

Familia înseamnă în primul rând susținere, să te iubească omul ăla de lângă tine indiferent prin ce treci. Să fie ca un stâlp atunci când îți este greu”, a spus Valentin Sanfira pentru FANATIK.

Te cunosc de undeva îi dă bătăi de cap lui Valentin Sanfira

Cei doi ne-au mai dezvăluit și cum decurge munca de la Te cunosc de undeva, show în care participă alături de alți artiști cunoscuți precum Misha, Amna, Anca Țurcașiu sau CRBL.

ADVERTISEMENT

Valentin Sanfira și Codruța ne-au spus, amuzați, că au acceptat participarea în acest show în primul rând pentru că au primit bani, dar și pentru a-și demonstra lor că pot depăși anumite bariere, mai ales că vorbim despre un concurs al transformărilor radicale.

Aceștia spun că emisiunea nu le pune în pericol în niciun fel relația, chiar dacă uneori se pot naște contradicții pe felul în care trebuie să intre în pielea personajelor. Până acum, Codruța l-a ajutat cel mai mult pe Valentin, căci pentru el a fi prezent în acest show nu e tocmai ușor.

„Am acceptat provocarea de la Te cunosc de undeva, pentru că ne-au dat bani (n.r.: râd amândoi). Acum, la modul serios, noi nu vrem să demonstrăm nimic. Nu suntem într-o competiție cu nimeni. Vrem să ne autodepășim, să ne demonstrăm nouă că putem străbate niște bariere”, a explicat Valentin Sanfira.

„Crina Mardare e foarte încântată de Codruța”

„Pentru Valentin e mai mare provocarea”, l-a completat Codruța Filip.  „La mine tot ce se întâmplă e o provocare, căci vin din zona populară. Nici cu limba engleză nu sunt prea prieten. Noi, la liceu, la orele de engleză, fugeam cu taraful să repetăm. Mă așteptam să îmi fie mai greu. M-am obișnuit, dar merge treaba.

Suntem deja destul de avansați cu filmările. Eu nu prea ascult genul de muzică pe care trebuie să o cânt aici. Fac cunoștință cu personajele pe care trebuie să le interpretez. E foarte greu să imiți. Pentru Codruța e mai ușor. Ea prinde din zbor și apoi se ocupă de mine, cât se poate, că de multe ori nu-i iese.

Codruța e foarte talentată și aici are momente în care își poate arăta adevăratul talent. Doamna Crina Mardare e foarte încântată de Codruța, a rămas impresionată. O să aibă niște momente în show în care o să își arate vocea”, ne-a mai dezvăluit Valentin Sanfira.

 

ADVERTISEMENT