Life

CRBL, ironizat de fiica lui după transformările de la Te Cunosc de Undeva: ”M-am îmbrăcat în Dalida și eram Fiona”

Fiecare sâmbătă seara, atunci când începe Te Cunosc de Undeva, în familia lui CRBL și a Elenei Vascu este seara de distracție.
08.04.2023 | 20:08
CRBL ironizat de fiica lui dupa transformarile de la Te Cunosc de Undeva Mam imbracat in Dalida si eram Fiona
CRBL a vorbit despre Te Cunosc de Undeva, dar și despre relația cu fiica sa adolescentă / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Transformările lui CRBL de la Te Cunosc de Undeva provoacă amuzamentul familiei. Totuși, explică artistul, în exclusivitate pentru FANATIK, este o distracție care are și foarte multă muncă în spate.

CRBL e veteran la Te Cunosc de Undeva

CRBL este unul din veteranii emisiunii Te Cunosc de Undeva și nu se supără când e criticat de jurați. Ba chiar, nu îi e teamă de niciunul dintre ei. Câștigătorul sezonului 1 din 2012 al emisiunii Te Cunosc de Undeva revine și în sezonul 19 al show-ului. Cea mai nouă transformare, cea de sâmbătă, 8 aprilie 2023, îl arată drept faimosul și controversatul cântăreț de muzică rock Marilyn Manson.

ADVERTISEMENT

Mai mult, el a terminat chiar și pe locul 1 în ultima ediție. CRBL a declarat după emisiune ca nu îi este frică de nimic. Din contră, el susține că învață cât de mult din clipele petrecute pe platourile emisiunii și feedbackul pe care îl primește de la jurați.

CRBL se teme de personajele prea feminine la Te Cunosc de Undeva

CRBL recunoaște că îi va fi foarte greu să interpreteze personaje feminine. „M-am îmbrăcat în Dalida, și eram Fiona de fapt”, spune el. Pentru necunoscători, Fiona este soția lui Shrek, o căpcăună, din desenele animate pentru copii, iar Dalida este o cântăreață de origine italiană și franceză, foarte delicată.

ADVERTISEMENT

CRBL se autocaracterizează în această situație ca fiind un ”șifonier simpatic”. Artistul spune că nu se poate îndepărta de vocea sa bărbătească, iar până la urmă pentru asta este și recunoscut. Totuși CRBL susține că atât timp cât are suportul ruletei și al întregii echipe va face ce va fi nevoie cât se poate de bine.

Soția lui CRBL, în șoc după Te Cunosc de Undeva!

Prima oară când Elena Vascu l-a văzut pe soțul ei îmbrăcat în femeie a fost șocată. Surprinzător nu pentru că soțul ei era îmbrăcat în femeie, ci pentru că echipa a reușit să îi găsească pantofi cu toc pe măsura lui (adică 44!). Cu toate acestea, am aflat că nu a luat pantofi cu el acasă, dar s-a amuzat la propunerea de a face jocuri de rol acasă.

ADVERTISEMENT

“Ar fi culmea de Halloween să-mi zică să fiu nu știu ce fel de personaj (…) Elsa”, explică CRBL pentru FANATIK. Dar a și spus că nu își dorește să mai fie jurizat și acasă, de cele doua fete din viața lui.

Atât Elena, cât și Alessia, fiica lor, se amuză teribil în fiecare sâmbătă seară, urmărindu-l pe CRBL. “E amuzament la noi în familie sâmbătă seara”, spune CRBL. Dar nu îl deranjează că el e subiectul glumițelor.

ADVERTISEMENT

Alessia are acum 12 ani și acum începe să descopere cu adevărat emisiunea la care participă tatăl ei. Prima dată când a fost pe platourile “Te Cunosc de Undeva” a fost când fiica lui CRBL avea doar 3 ani. Ba mai mult a și participat în emisiune alături de tatăl ei, când a interpretat melodia ”Fata mea este model”.

CRBL și Elena sunt plecați toată ziua de acasă. Ce face Alessia

Atât CRBL cât și Elena sunt plecați mai toată ziua, ”fiecare cu treaba lui”, după cum spune Elena. Alessia petrece timpul de după școală singură acasă, sau cu pisica. “Avem o fată care administrează destul de bine timpul liber”, spune tatăl ei despre puștoaică, “mai ales ca Home Alone a fost o rețetă bună (râde, n. red.)”.

CRBL spune ca trebuie să îi dea Alessia raportul integral, când pleacă, de ce și când vine, ca să îl poată întreba când vine înapoi. Mai mult, artistul trebuie să se și țină de cuvânt când spune că vine înapoi acasă. “Urmează să umplem rezervorul, dacă ai fost plecat o zi, două, trei, după trebuie să stăm să facem lucruri împreuna să umplem rezervorul”, spune CRBL când vorbește despre felul în care recuperează timpul petrecut departe de fiica sa.

Părinții Alessiei o ajută și la teme, Elena la română și engleză, iar CRBL la matematică și fizică. Dar, deja, au și ei nevoie, uneori, de ajutor pentru că fiica lor face școala în limba engleză. “Vreau sa treci prin toate și să vii acasă cu toate notele”, este ceea ce îi spune CRBL fiicei lui. Artistul o sfătuiește pe fata lui să se și distreze la școală.

Ce sfaturi i-ar da părinții Alessiei daca ar avea acum 20 de ani

“În primul rând să ne lase în pace, să ne trăim viața”, a glumit CRBL, care a fost completat de Elena: “Nu știu dacă o să mai spui așa când chiar o să aibă 20 de ani”. “În primul rând să își urmeze inima, să facă ce simte” precizează, serioasă,  Elena. „Îi spun în fiecare zi folosește-ți creierul oricând și în orice”, mai spune CRBL.

Inevitabilă a fost și întrebarea legată de cum ar reacționa cei doi părinți atunci când fata lor se va îndrăgosti. Atât CRBL cât și Elena sunt foarte relaxați în ceea ce privește acest subiect. “E normal să-și învețe lecțiile, e normal, noi nu suntem speriați de treaba asta”, spune CRBL. „Este ceva firesc”, adaugă și Elena.

ADVERTISEMENT