Sport

Colecție specială de 1 decembrie pentru suporterii FC U Craiova: „Românește în alb și albastru”

FC U Craiova 1948 lansează o colecție specială pentru suporterii „alb-albaștrii” în acest an cu ocazia zilei de 1 decembrie.
28.11.2023 | 20:40
Colectie speciala de 1 decembrie pentru suporterii FC U Craiova Romaneste in alb si albastru
Colecție specială de 1 decembrie pentru suporterii FC U Craiova: „Românește în alb și albastru”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FC U Craiova 1948 se pregătește să sărbătorească cu suporterii din Bănie Ziua Națională a României de pe 1 decembrie. Oficialii grupării lui Adrian Mititelu lansează o colecție specială cu articole vestimentare limitate cu această ocazie.

Colecție specială de 1 decembrie pentru suporterii FC U Craiova 1948! Ce au pregătit oltenii

FC U Craiova 1948 își pregătește suporterii să sărbătorească așa cum se cuvine Ziua Națională a României de pe 1 decembrie. Formația finanțată de Adrian Mititelu lansează o colecție specială care îmbină atât dragostea pentru culorile „alb-albastre”, dar și pentru „tricolor”.

ADVERTISEMENT

Oficialii celor de la FC U Craiova 1948 au anunțat pe paginile oficiale că pun în vânzare tricouri, dar și alte articole cu ocazia Zilei Naționale a României. Toate acestea sunt limitate și se pot cumpăra online, dar și din magazinul oficial al clubului lui Adrian Mititelu.

„Românește în alb și albastru. 1 decembrie ne bate la ușa și nu ne prinde nepregătiți. Achiziționează și tu noile produse românești cu sigla FCU 1948, direct din magazinul nostru situat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1, sau de pe site-ul oficial. Ia-ți tricoul “La mulți ani, România” care vine în magazinul nostru în ediție limitată.

ADVERTISEMENT

Nu rata ocazie să îl adaugi în colecția ta alb-albastră, alături de produsele pentru anul care vor aduce spiritul echipei direct în casa ta. Și cum poți să completezi cel mai bine outfit-ul pentru meci?

Noi aducem pentru tine căciula alb-albastră cu sigla FCU 1948, produsă din materiale de calitate ce te vor ține încălzit pe tot parcursul meciului. Și nu uita să îți pui toate amintirile pe stick-ul de 64 de GB care îți va păstra trăirile vii”, scriu oltenii.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a prins aripi după succesul cu Sepsi: „Avem valoare, lot și tot ce trebuie să urcăm în clasament”

Adrian Mititelu exultă după FC U Craiova – Sepsi, scor 2-1, și anunță un viitor strălucit pentru elevii lui Giovanni Costantino. Acesta speră la cât mai multe puncte din următoarele etape, dar și o poziție în clasament mai bună la sfârșitul anului 2023.

„Un meci foarte greu pentru noi și mult așteptat. Ne-am luat revanșa față de Sepsi sau o revanșă mai mică pentru că în ultimele meciuri ne-au cam bătut și în meciuri foarte importante. În meciul tur ne-au bătut cu 1-0 cu gol în minutul 91 la Sepsi, așa că am reușit să câștigăm și noi într-un final de partidă și să ne luăm revanșa.

ADVERTISEMENT

Avem valoare, lot și tot ce trebuie să urcăm în clasament, dar din păcate punctele ne-au lipsit în ultima perioadă. Sperăm că odată cu acest meci vor reuși să strângem puncte și la Cluj, putem să strângem puncte importante care să ne apropie de obiectivul propus.

Tot timpul Peluza Sud a susținut echipa și să nu uităm că a susținut echipa în cele mai grele momente. De acolo mai sunt unii așa, mai sunt oameni de rezultat și nu numai la noi, sunt unii specialiști în alcătuirea primului 11, ăsta este publicul românesc și știm că în general la Craiova sunt suporteri de rezultat”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT