Life

Irinel Columbeanu, prima declarație după ce a luat Covid-19: „Virusul există și este foarte înșelător”

Irinel Columbeanu a confirmat că s-a infectat cu noul tip de coronavirus, iar acum face primele declarații despre starea lui de sănătate.
24.09.2021 | 10:25
Irinel Columbeanu prima declaratie dupa ce a luat Covid19 Virusul exista si este foarte inselator
ADVERTISEMENT

Fostul om de afaceri simte pe propria piele că virusul din China există și face ravagii de mai bine de un an și jumătate. Vedeta spune că boala este foarte înșelătoare.

Prima declarație a lui Irinel Columbeanu după ce a luat Covid-19 arată că fostul soț al Monicăi Gabor se simte norocos pentru că a sunat la timp la ambulanță și a ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

În momentul de față, fostul milionar în euro luptă cu boala, precizând că nu se numără printre persoanele care s-au vaccinat pentru Covid-19.

Irinel Columbeanu, prima reacție după ce a luat coronavirus

„Confirm! Bafta unora care, deși până la un moment dat nu s-au putut hotărî singuri să se vaccineze intenționat, până la urmă soarta le-a găsit varianta să se vaccineze totuși.

ADVERTISEMENT

Și fără să se vaccineze ei singuri explicit ci indirect, îmbolnăvindu-se pe riscul lor de Covid 19, ceea ce din punct de vedere al imunității se consideră a avea același efect.

Virusul există și este foarte pervers și înșelător, noroc cu serviciul de ambulanță, promptitudinea spitalelor și profesionalismul medicilor din România!

ADVERTISEMENT

Vremuri cât mai interesant de traversat. E prea devreme și eu sunt prea mărunt pentru astfel de aprecieri”, a declarat Irinel Columbeanu pentru ciao.ro.

Fostul soț al Monicăi Gabor nu este în stare gravă și este în afara oricărui pericol, semn că nu suferă de o formă gravă a bolii.

ADVERTISEMENT

Fostul milionar în euro este pe mâini bune la Spitalul Ilfov din Capitală, acolo unde primește tratamentul necesar pentru virusul din China.

Tot mai multe vedete infectate cu noul tip de coronavirus

Irinel Columbeanu nu este singura vedetă care s-a infectat zilele astea cu noul tip de coronavirus. Printre persoanele publice care au luat boala se numără Monica Anghel, Viorica de la Clejani sau Theo Rose.

Elena Merișoreanu și Sorin Oprescu au fost confirmați, de asemenea, cu virusul din China, după ce numărul cazurile a crescut alarmant în ultimele zile.

ADVERTISEMENT