Sport

Compagno, pe făraș de la FCSB! „Vine în iarnă unul de 1,85-1.90 și gata!”

Andrea Compagno nu mai face parte din planurile lui Gigi Becali la FCSB. Patronul a anunțat transferul unui alt atacant în iarnă.
03.10.2023 | 18:16
Compagno pe faras de la FCSB Vine in iarna unul de 185190 si gata
Gigi Becali anunță transferul unui nou atacant la FCSB. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a fost golgheterul celor de la FCSB în sezonul trecut. Titular incontestabil în atacul roș-albaștrilor în stagiunea precedentă, italianul și-a pierdut treptat postul de titular. Gigi Becali a anunțat că vrea să transfere un alt atacant în perioada de mercato din iarnă.

Compagno, pe făraș de la FCSB! „Vine în iarnă unul de 1,85-1.90 și gata!”

Andrea Compagno a marcat patru goluri în tricoul FCSB-ului, în actuala stagiune. Atacantul italian a fost pus pe lista de transferuri de Gigi Becali, însă în cele din urmă a rămas în lotul vicecampioanei. Totuși, Becali a anunțat că fotbalistul va avea concurență din iarnă, când la FCSB va sosi un nou atacant.

ADVERTISEMENT

„Eu în iarnă aduc un atacant. Ne uităm, deja am trimis. Te uiți, vezi, să aibă peste 1,85-1,90 și gata. Îmi trebuie doi atacanți, să se bată”, a declarat Gigi Becali.

Pe lângă atacant, Gigi Becali își mai dorește un mijlocaș coordonator și un inter. Patronul vicecampioanei l-a lăudat pe Băluță după FCSB – U Cluj, scor 2-2 în etapa a 11-a din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

„Echipa e valoroasă, dar ne mai trebuie un atacant, un mijlocaș puternic, coordonator, un inter. Altceva, nu vad. Fundașii centrali sunt buni, nu pot să zic. Ne trebuie un atacant și un mijlocaș, poate și un atacant dreapta, dar îmi place Băluță, se mișcă, face, drege.

„Trebuie să facem o echipă foarte valoroasă”

Eu nu accept jucători care nu participă la joc. Nu accept jucători care ‘stai să vedem, hai să îl așteptăm 25 de ani până și-o reveni că am dat bani pe el’. Ce hai să vedem, nu merge așa. Fotbalul e atunci, 90 de minute.

ADVERTISEMENT

Nu e 3 ani. Trebuie să luăm jucători ca să fim siguri. Avem 4 puncte acum, să vedem CFR când joacă dacă le ia, cu ei ne batem. Trebuie să facem o echipă foarte valoroasă, să joace în ambele reprize la fel”, a mai spus Gigi Becali.

„V-a nemulțumit Compagno?” Cum a răspuns Gigi Becali

Gigi Becali vrea să aducă la FCSB un atacant combinativ, care să pună mingea jos. Patronul roș-albaștrilor consideră că Andrea Compagno și-a pierdut încrederea, pentru că nu a mai prins la fel de multe minute ca în sezonul trecut.

ADVERTISEMENT

„(n.r. – l-a nemulțumit Compagno?) Îmi trebuie un atacant, combinativ, care să primească mingea la picior, să se lipească de el, să intre în combinații. Compagno nu mai are încredere în el, a stat, nu a mai jucat.

Și-a pierdut încrederea. Dar la o echipă de fotbal nu joacă doar un jucător, avem și alții și depinde cum e echipa mai eficientă”, au fost declarațiile lui Gigi Becali.

Gigi Becali anunță noi transferuri la FCSB după remiza cu U Cluj


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „total goluri: peste 2,5” la meciul FC Botoșani – FCSB

ADVERTISEMENT