Life

Compania aeriană care oferă acces gratuit la WhatsApp. E prezentă și în România și te vei putea conecta și în timpul zborului

Prima companie aeriană din România care nu își mai taxează pasagerii pentru serviciul WhatsApp. De când intră în vigoare noua măsură
09.12.2023 | 22:32
Compania aeriana care ofera acces gratuit la WhatsApp E prezenta si in Romania si te vei putea conecta si in timpul zborului
Prima companie aeriană care introduce WhatsApp gratis pentru pasageri Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Vești bune pentru toți românii care și-au planificat zboruri în perioada următoare. O companie aeriană sparge gheața și anunță că va introduce serviciul WhatsApp gratuit pentru toți pasagerii de la bordul aeronavelor.

Gata cu taxarea serviciilor de WhatsApp la această companie!

Începutul anului 2024 vine la pachet cu vești bune pentru toți românii care sunt nevoiți să zboare peste hotare. Din luna ianuarie, aceștia își vor lua adio de la tarifele percepute pentru serviciul de WhatsApp.

ADVERTISEMENT

Lufthansa este prima companie care operează zboruri și în România și care va renunța la taxarea pentru WhatsApp. Regula se va aplica doar pasagerilor care se îmbarcă pentru zboruri scurte și medii.

Cei care au dat vestea cea mare au fost chiar reprezentanții companiei. Aceștia au motivat alegerea ca fiin necesară pentru binele călătorilor. De cele mai multe ori, unii dintre ei sunt nevoiți să fie conectați la WhatsApp chiar și în timpul zborului.

ADVERTISEMENT

În primă fază, vor beneficia de serviciu gratuit doar pasagerii aeronavelor din grupa A320. Acestea au fost echipate cu WiFi, astfel că toți călătorii vor putea folosi fără griji WhatsApp-ul.

Lufthansa este prima companie aeriană care a pus binele călătorilor pe primul loc

De asemenea, conexiunea este atât de bună, încât se vor putea trimite documente, dar și fotografii la cea mai bună rezoluție. Compania Lufthansa s-a conformat cerințelor pasagerilor.

ADVERTISEMENT

În ultima vreme, călătorii au făcut numeroase sesizări pentru introducerea unui asemenea sistem. Se pare că mulți simt nevoia de a comunica pe WhatsApp, chiar dacă zborul durează doar câteva ore.

În continuare, cu excepția WhatsApp, toate celelalte servicii se plătesc la compania Lufthansa. Însă, călătorii sunt mulțumiți, mai ales că pe distanțe medii și scurte majoritatea simte doar nevoia folosirii WhatsApp-ului.

ADVERTISEMENT

Astfel, din ianuarie 2024, românii care aleg să zboare cu Lufthansa vor avea un beneficiu major. Momentan, rămâne de văzut dacă și alte companii concurente vor introduce avantaje pentru cei de la bordul aeronavelor.

Pe restul avioanelor operate de alte companii, regulile rămân aceleiași pentru pasageri. Fără date mobile pornite în timpul zborului, iar telefonul trebuie să fie dat pe mod avion.

ADVERTISEMENT
Tags: