News

Concubinul mamei fetei de 12 ani găsită decedată în lada canapelei, dat în urmărire internațională. Marcel Șerbuc, pe lista Most Wanted

Marcel Șerbuc, concubinul mamei fetiței de 12 ani găsită decedată în lada canapelei, a fost dat în urmărire internațională. El apare pe lista Most Wanted a Europol.
09.06.2023 | 14:05
Concubinul mamei fetei de 12 ani gasita decedata in lada canapelei dat in urmarire internationala Marcel Serbuc pe lista Most Wanted
Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa găsită decedată în lada canapelei, dat în urmărire internațională. Sursa foto: Facebook / captură Europol / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Marcel Șerbuc, concubinul mamei fetiței de 12 ani găsită decedată în lada canapelei, într-un apartament din București, a fost dat în urmărire internațională. Acesta apare pe lista Most Wanted a Europol.

Marcel Șerbuc, bărbatul suspectat că a omorât-o pe Anamaria, fetiţa găsită decedată în lada canapelei, dat în urmărire internațională

În urmă cu două zile, pe 7 iunie, Tribunalul București a emis mandat de arestare în lipsă pentru partenerul mamei fetiței de 12 ani care a fost găsită moartă în lada canapelei, într-un apartament din Sectorul 4 al Capitalei.

ADVERTISEMENT

În prezent, principalul suspect al crimei, Marcel Șerbuc, este căutat în mai multe state europene. Au existat zvonuri că acesta s-ar fi întors în țară după ce a stat o perioadă în Spania, apoi ar ar fi mers în Olanda.

Vineri, 9 iunie, Ilie-Marcel Șerbuc, bărbatul de 37 de ani – concubin al mamei fetiței găsite fără suflare – a fost inclus pe lista celor mai căutați infractori din Europa. El este considerat extrem de periculos. Poza și numele său sunt acum pe site-ul Europol.

ADVERTISEMENT
Marcel Șerbuc - lista Mont Wanted Europol
Marcel Șerbuc – lista Mont Wanted Europol. Sursa foto: eumostwanted.eu

Ce se știe în acest moment despre Marcel Șerbuc. Individul are antecedente

Până în prezent, anchetatorii au aflat că Marcel Ilie Șerbuc ar fi părăsit România pe 14 aprilie cu destinația Spania. S-a întors în țară pe 10 mai. Ulterior, din informații neoficiale, ar fi ajuns în Olanda. Poliția nu știe dacă individul ar fi rămas sau ar fi plecat de acolo.

Procedura juridică spune că Șerbuc poate fi arestat imediat de poliția statului în care este găsit. Ulterior, un judecător va analiza cauza și va decide sau nu trimiterea lui în România, unde este suspectat de omor.

ADVERTISEMENT

Marcel Ilie Șerbuc este din satul Sfântu Ilie, judeţul Suceava, conform datelor furnizate de către Poliţia Română. ”La data de 07.06.2023, Tribunalul București a emis un mandat de arestare preventiva pe o perioada de 30 de zile împotriva acestuia pentru săvârșirea infracțiunii de omor”, anunță autoritățile.

Suspectul crimei din Sectorul 4 este cunoscut ca având antecedente de agresivitate. Cu mai mulți ani în urmă el și-ar fi agresat propria mamă și ar fi violat o fată din Suceava.

ADVERTISEMENT

”Individul asta de mic copil e cunoscut cu probleme de comportament, tulburări de comportament. Și-a bătut mama, era în evidente la asistență socială la noi. A fost mult plecat în străinătate, se știa de concubina din București, dar oamenii îl cunosc puțin ca adult pentru că era mai mult plecat”, a afirmat Vasile Andriciuc, primar Șcheia, pentru Știrile ProTv.

ADVERTISEMENT
Tags: