News

Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă într-un apartament din București, audiată peste 10 ore. Femeia a fost eliberată. Update

Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă într-un apartament din sectorul 4, București, a ajuns în România. Femeia a fost audiată și apoi eliberată.
09.06.2023 | 17:45
Mama fetitei de 12 ani gasita moarta intrun apartament din Bucuresti audiata peste 10 ore Femeia a fost eliberata Update
Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă într-un apartament din București, a ajuns în țară. Colaj Fanatik.ro/ Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
09-06-2023
15:01

Mama fetiței de 12 ani găsite moartă sub canapea, eliberată după 12 ore de audieri

În cursul nopții trecute, mama fetiței de 12 ani găsită moartă într-un apartament din București a ajuns în România. Aceasta a fost ridicată pentru a fi dusă la audieri.

A ajuns vineri dimineața în fața anchetatorilor. A petrecut 12 ore la audieri. La finalul lor ea a fost eliberată. Motivul: ”nu au rezultat acte care să o implice în mod direct în moartea fetei”, potrivit anchetatorilor.

Mama fetiței de 12 ani, găsită moartă într-un apartament din București, a ajuns în România în cursul nopții de joi. Femeia a fost așteptată de mascați la Vama Nădlac și ridicată pentru a fi dusă la audieri.

Mama fetiței de 12 ani a fost dusă la audieri

Amintim că mama copilei se afla în Spania, acolo unde a plecat după ce Anamaria Constantin a dispărut. Ea a fost prinsă, cu câteva zile în urmă, în localitatea Torrefarrera din provincia Lleida, Catalonia.

ADVERTISEMENT

A fost audiată și de polițiștii spanioli, cât și de cei din România prin videoconferință. Deși potrivit declarației oficiale, femeia ar fi spus că nu știa că fiica ei este moartă, acum apar informații noi în acest sens.

Se pare că mama fetiței le-ar fi declarat agenților din Spania că partenerul ei i-ar fi mărturisit că a ucis-o pe copilă. Însă, ar fi decis să nu meargă la poliție deoarece îl iubește prea mult, au spus surse din anchetă pentru Antena 3 CNN.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost săltată în Vama Nădlac

Cel mai probabil, anchetatorii vor descoperi care este adevărul în urma audierilor care au loc încă de noaptea trecută. Femeia a ajuns în țară cu microbuzul și a fost săltată de oamenii legii, direct de la Vama Nădlac.

Anamaria Constantin, o fetiță de 12 ani, a fost găsită moartă în lada unui pat, într-un apartament din București. Locuința era închiriată de mama ei și concubinul acesteia. Se presupune că decesul s-ar fi produs în preajma sărbătorilor de Paște.

ADVERTISEMENT

Ulterior, cuplul a plecat din România. Tatăl biologic al minorei, cel care avea custodia, a încercat să ia legătura cu mama Anei, pentru a-i spune să o aducă acasă. Femeia nu a mai răspuns la telefon.

Prin urmare, rudele fetei au anunțat dispariția acesteia pe data de 3 mai. Trupul copilei a fost găsit îndesat în lada unui pat din apartamentul mamei și al concubinului, sâmbătă, 3 iunie.

ADVERTISEMENT

Vecinii au alertat proprietarul din cauza unui miros suspect. După descoperirea macabră, bărbatul a anunțat polițiștiii. Inițial, s-a crezut că trupul neînsuflețit ar fi al mamei fetiței, însă testele ADN au arătat că, de fapt, victima era Anamaria.

Concubinul femeii este dat în urmărire internațională. Rudele acestuia cred că s-ar putea afla în Olanda. Semnalmentele bărbatului au fost transmise de autorități către unitățile de poliție.

ADVERTISEMENT