Life

Concurenții de la Puterea dragostei, în carantină! Trei băieți și o fată, depistați cu coronavirus

18.12.2020 | 15:52
Concurentii de la Puterea dragostei in carantina Trei baieti si o fata depistati cu coronavirus
ADVERTISEMENT

Mai mulți concurenți de la Puterea dragostei au fost depistați cu coronavirus, iar producătorii au instalat carantină generală în casă!

Câțiva dintre băieți și o fată din casa din Istanbul au fost diagnosticați cu virusul SARS-COV-2, iar filmările au fost întrerupte.

ADVERTISEMENT

Doar unul dintre concurenți a avut simptome ceva mai severe, toți fiind bine în aceste momente. Dezvăluirea a fost făcută de vloggerițele Reea și Tina pe Youtube.

Patru concurenți de la Puterea dragostei au coronavirus

„A fost o singură persoană care s-a simțit mai rău. Unii băieți au încălcat regulamentul, deși erau în carantină, au ieșit afară și și-au luat haine”, au dezvăluit cele două youtuberițe.

ADVERTISEMENT

Băeții de la Puterea dragostei au primit rezultatul testului Covid-19, iar concurenții au fost întorși din drum în timp ce mergeau spre filmări, de la hotelurile unde sunt cazați în Istanbul.

Primul care a dat semne a fost Codruț, căruia i s-a făcut rău în gală. Fostul partener al Alexandrei a crezut că a fost vorba despre o simplă răceală.

ADVERTISEMENT

„Ideea este că toți concurenții s-au dus la spital, să se testeze. S-au speriat și cei din staff. Trei băieți și o fată au fost depistați cu coronavirus, iar unul dintre ei este Codruț”, a declarat Reea pe Youtube.

George a fost la cumpărături încălcând carantina

Cei trei băieți infectați cu noul coronavirus sunt Marinescu, George și Codruț, iar aceștia au fost puși în izolare imediat după primirea rezultatului testului.

ADVERTISEMENT

Dintre fete, Mariana a fost cea depistată cu noul coronavirus, însă ea nu a prezentat niciun fel de simptom.

„Toți concurenții au stat două săptămâni în carantină și nu au avut voie să iasă din cameră. La băieți în cameră este oribil. E foarte greu să stai 14 zile într-o cameră de hotel, doar să comanzi mâncare și atâta”, au declarat cele două vloggerițe.

În timpul carantinei, George a încălcat regulamentul pentru că voia neapărat să își cumpere haine: „Oamenii chiar mor de la boala asta, pe bune, tu ieși afară?”.

ADVERTISEMENT