Life

Alexandra de la Puterea Dragostei, umilită! Ce a făcut Codruț în camera roșie

17.12.2020 | 16:59
Alexandra de la Puterea Dragostei umilita Ce a facut Codrut in camera rosie
ADVERTISEMENT

Alexandra și Codruț de la Puterea Dragostei au rupt legătura amoroasă din casa din Turcia, blondina fiind umilită în ultimul hal de fostul partener de viață care s-a aliat cu Maria și Andrada, cu una dintre acestea având mai multe schimburi de replici. 

Discuțiile sunt ce în ce mai aprinse în emisiunea matrimonială de la Kanal D, unde tot mai puțini formează cupluri. În schimb, certurile și intrigile sunt la ordinea zilei, în ultima ediție cea pusă la zid fiind Alexandra, care câștigă adesea premiul săptămânii.

ADVERTISEMENT

Maria și Andrada continuă să o provoace pe sora Adrianei, încercând că o elimine din rândul concurenților văzuți ca posibili câștigători. Cele două concurente vor să-i sufle de sub nas fostul iubit, dar și pe cel cu care tatonează în prezent.

Alexandra, uitată de Codruț? Spre cine își îndreaptă atenția concurentul

„Dacă nu ar merge cu Alexandra acum… dacă ți-aș spune că ai fi tu, știind că tu mă placi cât de puțin, ar zice lumea că întorc chestia asta, dar ai putea fi și tu, cu siguranță”, este replica dată de Romeo Andradei în camera roșie.

ADVERTISEMENT

Păstrând aceeași notă, Codruț, fostul iubit al Alexandrei, este atras de Maria pe care o consideră extrem de frumoasă și nu exclude posibilitatea formării unui cuplu cu ea.

„N-am apucat să te cunosc îndeajuns pentru că aveai altă treabă și eu nu mă bag, înțelegi. Dar acum, dacă zici că s-a făcut loc, e altceva.

ADVERTISEMENT

La fel și Maya, nu am vorbit cu ea, dar… există șanse”, a fost replica lui Codruț din camera roșie, după ce a pus punct relației cu blondina.

„Alexandra și Codruț sunt foarte apropiați în afară și mă disperă faptul că în emisiune o face pe indisponibila și îi dă cu jet”, a declarat în urmă cu foarte puțin timp Maria, explicând situația creată între ea, Alexandra și Codruț.

ADVERTISEMENT

Alexandra și Codruț s-au despărțit, însă continuă să fie apropiați, blondina având accese de gelozie de fiecare dată când fostul partener are discuții cu alte concurente din casa „Puterea Dragostei”. Rămâne de văzut dacă mai dau o șansă poveștii lor sau se reorientează spre alte persoane.

ADVERTISEMENT