Life

Concurenții de la Survivor România se luptă cu cei din Grecia într-un meci important! Primele imagini ale ediției din 20 iunie

Concurenții de la Survivor România vor intra în luptă cu cei din Grecia, potrivit unui clip de promovare al emisiunii din țara elenă.
19.06.2021 | 19:43
Concurentii de la Survivor Romania se lupta cu cei din Grecia intrun meci important Primele imagini ale editiei din 20 iunie
Survivor România vs. Survivor Grecia în ediția din 20 iunie. Foto: captură Skai Grecia
ADVERTISEMENT

Survivor România se întâlnește cu Survivor Grecia pe 20 iunie 2021, într-o ediție istorică a acestui sezon! Românii se vor lupta cu grecii pe  niște trasee destul de dificile.

Au apărut și primele imagini cu ediția care va fi difuzată concomitent în Grecia și România pe 20 iunie. Grecii au lansat deja clipul de promovare al episodului.

ADVERTISEMENT

În imaginile apărute deja pe Youtube pot fi văzuți concurenții de la Faimoși și Războinici. De asemenea, se poate observa că Sebastian Chitoșcă se accidentează destul de serios în ediția de mâine.

Survivor România versus Survivor Grecia. Sebi se accidentează

Vestea despre această confruntare a ajuns deja și pe grupurile dedicate Survivor România, unde unul dintre fanii show-ului susține că ai noștri ar fi pierdut meciul.

ADVERTISEMENT

Până la meciul care va fi difuzat de Kanal D pe 20 iunie, concurenții au trecut prin alte momente dificile în Republica Dominicană. În ediția de azi, 19 iunie, are loc cel de-al doilea joc pentru imunitate.

Situația devine din ce în ce mai tensionată în echipa Faimoșilor. Ștefan susține că nu mai suportă victimizările fostei asistente de televiziune și că tot ce știe să facă este să plângă.

ADVERTISEMENT

Acesta are un schimb dur de replici cu Elena spunându-i că niciodată nu a plâns pentru că nu a adus puncte. Acesta a acuzat-o că nu e deloc preocupată de soarta echipei, ci doar de cine ce spune despre ea ori ce gesturi ar fi observat.

Concursul se apropie de marele final

Luată în vizor este și Maria pentru faptul că o consolează pe Elena, care este extrem de afectată de scandalul creat în echipa ei. Zannidache susține că Maria nu face altceva decât să câștige puncte în fața telespectatorilor. Acesta spune că victimele vând foarte bine pe micul ecran.

ADVERTISEMENT

Competiția Survivor România se apropie cu pași repezi către marele final. În concurs au mai rămas Zanni, Sebi, Elena și Ștefan de la Faimoși.

În echipa Războinicilor se află Maria, Albert, Andrei și Marius. Unul dintre concurenții cei mai iubiți de la echipa roșie, Cosmin Stanciu, a fost nevoit să părăsească emisiunea joi, 17 iunie, din cauza unei probleme apărute la plămân.

Emisiunea Survivor România este difuzată de joi până duminică de la ora 20:00. Duminica este ziua în care au loc eliminările, iar săptămâna aceasta ar putea ieși unul dintre greii acestui sezon.

 

ADVERTISEMENT