Life

Concurentul care l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să o sune pe Doina Teodoru la Chefi la Cuțite: ”Nu mai facem nimic în viață”

Participantul care l-a determinat pe Cătălin Scărlătescu să-i pună o întrebare neașteptată Doinei Teodoru, la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat.
11.04.2023 | 22:35
Concurentul care la facut pe Catalin Scarlatescu sa o sune pe Doina Teodoru la Chefi la Cutite Nu mai facem nimic in viata
Participantul care l-a determinat pe Cătălin Scărlătescu să-i pună o întrebare neașteptată Doinei Teodoru, la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Concurentul care l-a făcut pe fostul candidat de la America Express să o sune pe iubita sa în cadrul emisiunii culinare de la Antena 1. Actrița a recunoscut că nu mai poate face nimic în viață dacă acceptă propunerea sa.

Participantul care l-a determinat pe Cătălin Scărlătescu să-i pună o întrebare neașteptată Doinei Teodoru, la Chefi la cuțite. Ce s-a întâmplat

Alexandru Sava Ionuț este participantul care l-a determinat pe Cătălin Scărlătescu să-i pună o întrebare neașteptată Doinei Teodoru, la Chefi la cuțite. Tânărul de 24 de ani a mărturisit că a renunțat o vreme la pasiunea pentru gătit în favoarea jocurilor pe calculator.

ADVERTISEMENT

Povestea concurentului de la Antena 1 l-a făcut pe chef să se întrebe dacă ar putea încerca acest hobby, mai ales după ce între cei trei jurați ai show-ului culinar s-a pornit un dialog de-a dreptul savuros și amuzant.

Bucătarul a vrut să se consulte cu partenera sa de viață și nu a mai așteptat până la terminarea filmărilor. A sunat-o imediat, dorind să afle ce părere are Doina Teodoru despre acest lucru. Și Cătălin Scărlătescu a aflat numaidecât!

ADVERTISEMENT

„Dacă ne luăm o consolă de jocuri ne jucăm Mortal Kombat. Dar nu mai facem nimic în viață”, a glumit actrița, evidențiind bineînțeles faptul că aceste jocuri creează dependență în rândul oamenilor, conform a1.ro.

Cine este Alexandru Sava Ionuț de la Chefi la cuțite

Alexandru Sava Ionuț s-a înscris la Chefi la cuțite după ce unul dintre prietenii săi a ajuns în competiție și a primit 3 cuțite pentru preparatul său. Tânărul se descrie ca o persoană narcisistă, vulcanică și optimistă.

ADVERTISEMENT

„Mă consider o persoană foarte frumoasă. Nu am ce să zic mai mult, chiar sunt. Îmi place să mă privesc în oglindă. Sunt și foarte competitiv, îmi place să ies în evidență și să dau tot ce e mai bun din mine”, a spus concurentul de la Antena 1.

În momentul de față, participantul lucrează la o rulotă de kurtos, în timp ce primii pași în calitate de bucătar au fost făcuți ca și grataragiu. În emisiune a pregătit un piept de rață cu piure de cartofi și sos de caise.

ADVERTISEMENT

Pentru rețeta sa a primit două cuțite și șansa de a merge mai departe în sezonul cu numărul 11. Așadar, Alexandru Sava Ionuț a trecut în bootcamp, unde competiția culinară Chefi la cuțite va fi din ce în ce mai acerbă.

ADVERTISEMENT