Life

Ce face Cătălin Scărlătescu în timp ce Doina Teodoru petrece fără el. Este asta dovada rupturii?

Ce face Cătălin Scărlătescu în timp ce Doina Teodoru petrece cu fetele, departe de țară, fără el? Avem dovada rupturii dintre ei?
02.04.2023 | 14:14
Ce face Catalin Scarlatescu in timp ce Doina Teodoru petrece fara el Este asta dovada rupturii
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru și-au petrecut weekend-ul separat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru petrec tot mai mult timp separat după terminarea competiției America Express, ori cel puțin nu mai doresc să se afișeze mereu împreună.

Ce face Cătălin Scărlătescu în timp ce Doina Teodoru petrece fără el. Imaginile spun totul

Doina a plecat din țară, cu fetele, și a publicat câteva imagini, gustând dintr-un pahar de vin (sau șampanie!), lăsându-l pe Cătălin Scărlătescu în treaba lui.

ADVERTISEMENT

Dacă până acum amândoi postau imagini cu activitățile pe care le făceau împreună, de data aceasta lucrurile s-au schimbat. Probabil își doresc să ia o pauză de la atâta mediatizare, mai ales că au fost des pe micile ecrane în reality-show-ul de la Antena 1, dar și în alte emisiuni.

Ei bine, Cătălin Scărlătescu a ținut să împărtășească urmăritorilor săi cum își petrece acest weekend. Sfârșitul de săptămână l-a prins separat de Doina Teodoru, acesta preferând să meargă cu amicii săi la pescuit, cu rulota!

ADVERTISEMENT
doina teodoru poze vacanta
Doina Teodoru, primele imagini din vacanța petrecută fără Cătălin Scărlătescu, în Sardinia. Foto: Instagram

Doina Teodoru, vacanță de poveste în Sardinia, Scărlătescu dă la pește

„E la modă să mergi cu rulota la pește”, a scris Cătălin Scărlătescu la o fotografie pe care a postat-o pe Instagram, în care apare cu un prieten pe nume Alexandru Cristea.

Partenera lui (încă, cel puțin oficial), Doina Teodoru, s-a lăudat și ea cu felul în care a ales să se bucure de începutul lunii aprilie, alături de prietenele sale cele mai bune.

ADVERTISEMENT

Doina a ales ca destinație unul din cele mai frumoase locuri din Europa, insula Sardinia. Aceasta a publicat câteva imagini care taie răsuflarea tuturor, din Porto Cervo.

Actrița s-a bucurat de un apus de soare spectaculos. Un apus care putea să fie și mai romantic dacă era Cătălin Scărlătescu alături de ea. Vedeta a preferat să îl privească doar cu gașca ei.

ADVERTISEMENT

Fanii cuplului Cătălin Scărlătescu-Doina Teodoru se întreabă tot mai des dacă aceștia mai sunt sau nu împreună, având în vedere că nu mai postează imagini sau clipuri cu ei pe rețelele de socializare.

De curând, Nelu Cortea a dezvăluit că cei doi au stat o săptămână separați, după venirea de la America Express.

 

ADVERTISEMENT