Life

Concurentul de la Survivor All Stars 2024 care a băgat zâzanie între fanii emisiunii: “Este un prefăcut”

Ce concurent de la Survivor All Stars 2024 a băgat zâzanie între admiratorii competiției din Republica Dominicană. Îl numesc un prefăcut.
13.03.2024 | 00:17
Concurentul de la Survivor All Stars 2024 care a bagat zazanie intre fanii emisiunii Este un prefacut
Despre ce concurent este vorba. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Tensiunile cresc la Survivor România All Stars 2024. Un concurent a băgat zâzanie între fanii emisiunii, proiect care se filmează în Republica Dominicană. Unii dintre ei îl consideră un prefăcut.

Ce participant de la Survivor All Stars 2024 a băgat zâzanie între telespectatori

Totul a început după ce Alexandra Duli, din echipa Războinicilor, și-a exprimat părerea despre Zannidache, din echipa adversară, cea a Faimoșilor. Participanta de la Survivor România All Stars nu este de acord cu atitudinea rivalului ei.

ADVERTISEMENT

Războinica a punctat în ediția de marți seară, 12 martie, că Zanni, așa cum i se spune în camp, în continuare ține pieptul sus, deși nu a mai adus puncte în ultima vreme, așa cum o făcea altădată. De altfel, nu înțelege de ce se mai află în concurs.

”Sunt destul de obișnuită, mai ales aici, la Survivor, ca lumea să se ia de felul în care vorbesc. O simt de la adversari ca o răutate, mai ales Zanni. Eu sunt foarte mândră de mine, din contră, nu o să mă doboare ce spun ei sau ce spune Zanni, în momentul de față, a declarat Alexandra Duli.

ADVERTISEMENT

Alexandra Duli consideră că Zanni este prea protejat de Faimoși

De asemenea, în opinia Alexandrei Duli, Zannidache este mult prea protejat de Faimoși, în condițiile în care unii dintre ei sunt mult mai buni. În acest caz l-a dat ca exemplu pe Tj Miles și i-a sfătuit, totodată, pe adversari să nu se mai lase influențați de el.

Pe rețelele de socializare, comentariile celor de acasă sunt de partea războinicei, dar și de partea lui Zanni. Unii fani sunt de acord cu Alexandra Duli, că Zani este ipocrit și că ar trebui să părăsească emisiunea.

ADVERTISEMENT

”Fii tare Duliiii”!/” Zanni este un prefăcut”/”Bravo Duli Zanii sa plece acasa”/”Bravo Duli, doar nu doar acest individ isi rupe picioarele”, apare în comentariile de pe pagina de Facebook a emisiunii.

”Zanni campion Bravo Zani ”/”ZANNIIII ALL STARS ”/ ”Sărmana…..”, sunt o parte dintre reacțiile internauților, în favoarea faimosului Zannidache, care a mai participat la Survivor și în 2021.

ADVERTISEMENT

De altfel, după lupta de pe traseu de marți seară, Faimoșii sunt cei care au câștigat. Aceștia i-au învins pe Războinici cu 10 la 6 și s-au ales la final cu o recompensă care a constat în hrană, dar și într-un masaj de relaxare.

ADVERTISEMENT
Tags: