Life

Survivor All Stars, ediția de marți, 27 februarie. Faimoșii au câștigat Jocul pentru Recompensă

Ce se va întâmpla, în această seară, la Survivor România All Stars. Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru prima recompensă a acestei săptămâni.
28.02.2024 | 00:10
Survivor All Stars editia de marti 27 februarie Faimosii au castigat Jocul pentru Recompensa
Ce se va întâmpla în această seară la Survivor România All Stars. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT
27-02-2024
22:09

Faimoșii, bucuroși că au câștigat jocul de recompensă

Faimoșii sunt foarte bucuroși că au reușit să câștige jocul de recompensă din această săptămână. Concurenții din Republica Dominicană au avut parte de un adevărat festin. Un bucătar dominican le-a pregătit masa.

Participanții cu banderolă roșie au „luat o masă în familie” la scurtă vreme după ce au ajuns în fața cutiei misterioase pe care au câștigat-o. 

Chiar și așa, au existat și mici neplăceri. Spre exemplu, Alexandra Duli și Lola au fost dezamăgite de rezultatul obținut. „Noi nu știm să pierdem. Oamenii, în general, dar eu mă bucur pentru ei”, a spus Lola.

27-02-2024
22:01

Faimoșii, câștigătorii jocului de recompensă

Faimoșii încep competiția Survivor România All Stars 2024 cu un mare avantaj. Concurenții din echipa roșie reușesc să îi învingă pe cei de la Războinici care se arată extrem de dezamăgiți de performanțele lor. 

Alexandra Duli și Lola sunt supărate după ce au aflat rezultatul final al meciului din cursul serii de marți, 28 februarie. Pe de altă parte, Zanni începe să pună la mare îndoială strategiile Ștefaniei Stan.

„Noi nu știm să pierdem. Oamenii, în general, dar eu mă bucur pentru ei”, susține Lola de la Survivor România All Stars 2024, conform protv.ro

„Și eu mă bucur, Doamne, ferește! Ei, din păcate, nu au mâncat deloc, dar, ca să mă bucur pentru ei, sunt tristă pentru mine și asta e ceva foarte…”, completează Alexandra Duli. 

Pe măsură ce competiția Survivor All Stars avansează, tensiunile dintre echipe sunt din ce în ce mai mari. Atât Faimoșii, cât și Războinicii vor să reziste cât mai mult în concurs. Însă, pentru asta, nu este nevoie doar de antrenament fizic, ci și de un psihic pregătit pentru orice.

Echipa Faimoșilor abia așteaptă să scape de concurenții slabi

Ediția Survivor All Stars din această seară se anunță a fi una plină de suspans și de momente tensionate. Situațiile dintre concurenți escaladează, iar conflictele stau să izbucnească la tot pasul.

ADVERTISEMENT

În cea de-a șaptea săptămână de Survivor All Stars, atât Faimoșii, cât și Războinicii au nemulțumiri. Însă, toți concurenții și-au dat seama că pentru a rezista cât mai mult în concurs este nevoie de comunicare și de solidaritate.

În sânul echipei Faimoșilor, lucrurile au fost dezechilibrate din primele ediții, atunci când un membru de-ai lor a fost nevoit să plece acasă. Deși numărul lor contează foarte mult pentru a reuși să câștige anumite probe, sunt Faimoși care cred că mai este loc de eliminări.

ADVERTISEMENT

Zanni este unul dintre concurenții Survivor All Stars care nu menajează pe nimeni. Fostul câștigător al concursului abia așteaptă să scape de verigile slabe ale echipei sale. Pentru a face asta, este suficient să ajungă în etapa de nominalizări.

Survivor All Stars, primul joc al săptămânii pentru o recompensă substanțială

În sânul echipei Războinicilor, situația este destul de tensionată. După ce au pierdut-o joia trecută pe Maria Lungu, se pare că unii dintre ei se bucură de această eliminare. Potrivit protv.ro, Andrei Ciobanu chiar își va exprima bucuria că nu o va mai vedea pe colega lui de echipă.

ADVERTISEMENT

”Să te trezești la Survivor fără Maria Lungu este ca și cum ți s-a luat o pată de pe suflet, de pe inimă.”, va spune Andrei în această seară, potrivit sursei menționate.

Anul acesta, sezonul Survivor All Stars este dedicat celor mai buni concurenți din toate timpurile, ceea ce înseamnă că și competiția este una pe măsură. Este foarte probabil ca ambele echipe să fi uitat acest aspect și și-au neglijat, mult timp, adversarii.

ADVERTISEMENT

Pentru ambele triburi, săptămână în jungla din Republica Dominicană va începe în forță. Războinicii și Faimoșii vor trebui să lupte pentru a primi o recompensă care, momentan, este surpriză. Însă, un lucru este cert. Și anume, faptul că va fi un mare avantaj pentru echipa care va reuși să iasă învingătoare.

Deși au trecut prin multe momente grele care i-au demoralizat, Zmărăndescu crede în echipa sa și în puterea tuturor de a lupta. Faimoșii trebuie să se motiveze să facă față cu brio atât probelor, cât și adversarilor.

Ediția Survivor All Stars din această seară va fi plină de surprize, dar și de situația care schimbă totul. Publicul va afla ce se va întâmpla, de fapt, în cele două triburi în seara aceasta, de la 21:30, pe PRO TV.

ADVERTISEMENT