Life

Concurentul în scaun cu rotile care i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Chefi la Cuțite: “Medicul mi-a zis că nu o să mai merg niciodată”

El este concurentul în scaun cu rotile care i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Chefi la Cuțite. Momentul a fost unul cu adevărat emoționant.
20.03.2024 | 07:29
Concurentul in scaun cu rotile care ia impresionat pana la lacrimi pe juratii de la Chefi la Cutite Medicul mia zis ca nu o sa mai merg niciodata
Concurentul în scaun cu rotile care i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: captură video / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Concurentul în scaun cu rotile care i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Chefi la Cuțite are o poveste impresionantă. De altfel acesta i-a uimit până și pe telespectatori cu momentul său.

Concurentul în scaun cu rotile care i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Chefi la Cuțite

Adrian Izgoană este concurentul în scaun cu rotile care i-a impresionat până la lacrimi pe jurații de la Chefi la Cuțite. Tânărul are doar 25 de ani și e din Constanța. Iar povestea lui avea să fie una cât se poate de dureroasă.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns concurentul de la Chefi la Cuțite în scaun cu rotile? El le-a demonstrat tuturor că un vis poate fi îndeplinit, indiferent de condiții. De asemenea, el a mai arătat și că o pasiune poate schimba multe.

Adrian Izgoană le-a dezvăluit celor trei jurați de la Chefi la Cuțite că este de meserie frizer. Pe de altă parte, pasiunea pentru gătit a dezvoltat-o din perioada copilăriei. Pe atunci își ajuta mai mereu mama când făcea de mâncare.

ADVERTISEMENT

Nu a durat mult, iar la 14 ani deja își dorea să devină bucătar. „Am stat după fusta ei ca o fetiță, iar după am plecat pe barba mea la muncă de la 14 ani să devin bucătar”, a spus Adrian Izgoană.

Cum a ajuns concurentul de la Chefi la Cuțite în scaun cu rotile? Deși voia să devină un mare bucătar, un accident de mașină avea să îi schimbe viața total. Adrian Izgoană a rămas imobilizat, însă nu a renunțat la visul său.

ADVERTISEMENT

Deși acum este frizer, tânărul încă visează la propria lui afacere. Pe de altă parte, există și alte probleme. Se pare că acesta nu mai are miros, însă chiar și așa, nu vrea să renunțe.

„Ce îmi pune în dificultate pe mine este faptul că nu mai am niciun miros în urma hematomului care mi-a afectat mirosul și ochiul stâng. Eu nu simt niciun fel de miros, chiar dacă mi-aș dori. Mă chinui destul de mult, dar asta nu înseamnă că trebuie să mă dau bătut”, a spus concurentul.

ADVERTISEMENT

Povestea dureroasă a lui Adrian Izgoană

Chef Richard Abou Zaki a fost însă destul de sever când a comentat preparatul. Ulterior însă, când și-a dat seama cine este, de fapt, concurentul, dar și în ce condiții a fost nevoit să gătească, s-a simțit destul de prost.

„Am fost un pic șocați pentru că a venit în scaun cu rotile. Am fost un pic mai sever, m-am simțit un pic așa… fără să mă gândesc cât de greu îi este să facă de mâncare”, a spus juratul.

Adrian Izgoană le-a mai povestit juraților printre altele și cum s-a produs accidentul rutier care avea să îi schimbe viața. Totul s-a întâmplat în urmă cu un an și două luni, când tânărul a plecat alături de iubita sa în Franța la cules de fructe.

Într-un weekend, un coleg de-al său s-a oferit să-l ducă acasă. Acesta a derapat însă într-o curbă, din cauza vitezei, iar mașina s-a răsturnat pe partea dreaptă, chiar unde se afla tânărul.

Trei săptămâni, Adrian Izgoană a fost internat în Franța și a fost operat. Nu își amintește mare lucru, însă nu a fost conștient de gravitatea situației. A revenit în România și a sperat până în ultimul moment că o să poată să meargă.

Iată însă că în realitate, concurentul de la Chefi la Cuțite în scaun cu rotile avea să sufere un șoc. Planurile lui s-au schimbat, iar odată cu asta a apărut și depresia. În timp ce șoferul care a cauzat accidentul se simte bine, iată că Adrian Izgoană e nevoit să se descurce cu actuala lui viață.

„Planurile mele au luat o întorsătură la 180 de grade. Moartea mi se părea singura rezolvare, nu am de ce să spun acest lucru. Eram sportiv, vedeam altfel viața. Medicul mi-a zis că nu o să mai merg niciodată, am intrat în depresie. Șoferul e bine sănătos, a zis că vrea să-și trăiască viața. Iubita mea a fost alături de mine, ea s-a chinuit cu mine!”, a mai povestit Adrian Izgoană.

ADVERTISEMENT