Life

Ce părere are Florin Dumitrescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce a simțit bucătarul după ce a plecat de la Antena 1: ”Am avut sentimente contradictorii”

Opinia lui Florin Dumitrescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Ce spune bucătarul despre plecarea sa de la Antena 1?
18.12.2023 | 20:25
Ce parere are Florin Dumitrescu despre noii jurati de la Chefi la Cutite Ce a simtit bucatarul dupa ce a plecat de la Antena 1 Am avut sentimente contradictorii
Florin Dumitrescu și-a spus părerea despre noii jurați de la Chefi la Cuțite. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu a oferit noi detalii despre plecarea sa de la Antena 1 și și-a exprimat părerea despre noii jurați de la Chefi la Cuțite, care l-au înlocuit atât pe el, cât și pe Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea. Celebrul bucătar a dezvăluit și planurile sale de viitor, legate de carieră.

Ce crede Florin Dumitrescu despre noii jurați de la Chefi la Cuțite

Plecarea lui Cătălin Scărlătescu, a lui Sorin Bontea și a lui Florin Dumitrescu, din rolul de jurați ai emisiunii culinare, Chefi la Cuțite, a creat mare forfotă la Antena 1. Cei trei și-au anunțat demisia în toamnă, invocând drept motiv oboseala, iar acum, în sezonul 13, sunt înlocuiți de alți jurați.

ADVERTISEMENT

Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu evaluează acum preparatele concurenților înscriși în competiție, dar mulți se întreabă ce fac în continuare foștii jurați. Florin Dumitrescu a participat recent la lansarea primei cărți digitale de bucate din România, de către colegul său, Cătălin Scărlătescu.

Totodată, cheful are și el un plan similar cu cel al lui Cătălin Scărlătescu. Își dorește să implementeze noi metode de ghidare în bucătărie.  ”Eu nu sunt om de business. Mă refer la chestii care să ajute oamenii să își aplice pasiunea pentru gătit în mai multe forme. Primul pas l-a făcut Cătălin cu a sa carte. E mai mult decât un PDF, dacă trebuie să îți faci cont, deja e mai mult de atât”, a transmis bucătarul pentru cancan.ro

ADVERTISEMENT

Pentru aceeași sursă a recunoscut, de altfel, că a avut sentimente contradictorii după ce a ales să plece de la Antena 1. ”Sincer, am avut sentimente contradictorii. Acum nu mai am”, a mai precizat celebrul chef Florin Dumitrescu.

Întrebat și dacă proiectul Chefi la Cuțite s-a încheiat strict din voința sa, a lui Cătălin Scărlătescu sau a lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu a răspuns: ”N-am ajuns cumva să închidem un ciclu de cerere și ofertă care n-avea nicio legătură cu partea financiară”, a mai adăugat el.

ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu îi cunoaște pe noii jurați de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu a mărturisit și că se cunoaște cu noii jurați, Alexandru Sautner, Orlando Zaharia, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, dar a evitat să spună și dacă unul dintre ei l-a contactat pentru a-i cere informații despre cum stau lucrurile, de fapt, la Chefi la Cuțite.

”Da, normal ( se știe cu noiii jurați, n.r). Cu doi dintre ei am filmat atâta (…) Nu cred că e cazul să ajungem într-o fază din asta. Oamenii au avut ocazia, de foarte multe ori, să demonstreze pe TV că sunt niște oameni mișto și trebuia să confirm eu ceva?! De ce eu?!”, a mai spus Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT