Life

Condamnare uriașă pentru tatăl și fratele unei vedete de la noi! Sunt acuzați de omor

Tatăl lui Hamude are mari probleme după ce a primit condamnări grele atât el, cât și fratele fostului concurent de la Puterea Dragostei, după ce 17 persoane au decedat.
13.11.2023 | 13:15
Condamnare uriasa pentru tatal si fratele unei vedete de la noi Sunt acuzati de omor
Tatăl lui Hamude, condamnat la ani grei de închisoare. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Hamude trece prin momente cumplite. Atât tatăl fostului concurent de la Puterea Dragostei, Abdel Nabi Ali Zuhair Dawoud, cunoscut ca Zaher, cât și fratele vedetei au fost condamnați la ani grei de închisoare pentru omor calificat. După un proces lung, fratele și tatăl lui Hamude au primit sentința magistraților.

Tatăl lui Hamude, condamnat la peste 22 de ani de închisoare

Tatăl și fratele lui Hamude, fost concurent la Puterea Dragostei, au fost condamnați pentru omor calificat. Au murit 17 persoane în urma consumului de spirt contrafăcut de cei doi bărbați. Conform portal.just.ro, Tribunalul Iași i-a trimis pe cei doi irakieni după gratii pentru mulți ani. Mai exact, fratele lui Hamude a primit o pedeapsă de 22 de ani și 9 luni de închisoare.

ADVERTISEMENT

Fratele lui Hamude, Dawoud Abdul Satar, cunoscut ca „Abed” este acuzat de omor calificat, falsificarea sau substituirea de alimente sau alte produse și înşelăciune în formă continuată.

Tatăl stripperului, Dawoud Zuhair Abdel Nabi Ali va sta după gratii 22 de ani și 6 luni pentru faptele comise. Rudele victimelor, 58 de persoane din Iași, s-au constituit parte civilă în acest proces și solicită despăgubiri de la tatăl și fratele lui Hamude.

ADVERTISEMENT

Cei doi au de plătit daune morale familiilor celor 17 persoane decedate. Mai exact, suma de 1.305.871,96 lei la care se adaugă şi suma de 600 euro. În plus, cei doi trebuie să scoată din buzunar 150.000 lei pentru cheltuieli judiciare avansate de stat în procesul penal.

Tatăl și fratele lui Hamude, vinovați de moartea a 17 persoane

Atât tatăl cât și fratele lui Hamude au fost trimiși în judecată în octombrie 2020 pentru o serie de ilegalități, dar și pentru omor calificat. Rudele bărbatului au fost acuzate de înşelăciune, falsificarea de alimente dar și fals în înscrisuri sub semnătură privată. La începutul pandemiei, în luna aprilie 2020, cei doi bărbați au vândut un amestec de substanțe ca fiind alcool sanitar.

ADVERTISEMENT

Doar că amestecul respectiv era format din alcool metilic, apă și vopsea de ouă. Alcoolul metilic poate deveni letal în unele situații. Tatăl și fratele lui Hamude au vândut 5.300 de sticle de spirt falsificat, la un preț redus. Din păcate, în urma consumului de alcool contrafăcut, 17 persoane din județul Iași au decedat.

Iar supraviețuitorii, care erau rudele victimelor i-au dat în judecată pe cei doi irakieni. În mediul rural, unele persoane consumă spirt ca băutură alcoolică. Așa cum a fost și în cazul celor 17 victime, care au decedat în urma consumului de lichid toxic. Tribunalul Iași i-a condamnat pe cei doi bărbați, dar și pe un iordanian pentru omor calificat și au primit ani grei de închisoare.

ADVERTISEMENT

Hamude, distrus de situația din familia sa

Stripperul este extrem de afectat de întreaga situație. Mai ales că părintele său are 76 de ani, iar Hamude se teme că nu îl va mai vedea în libertate vreodată.

”Ideea este că tatăl meu a fost implicat prin simplu fapt că a intermediat spirtul, acest spirt contrafăcut. Adică l-a vândut. Fratele meu este și el în dosar pentru că și el a făcut acest spirt. Nici tatăl meu și nici fratele meu, din ceea ce cred eu, pentru că eu nu știam absolut nimic despre toată situația asta, ei nu au știut ceea ce fac.

Fratele meu a venit în România în luna februarie, el nu stă în România. L-a prins pandemia, soția lui fiind gravidă, probabil s-a gândit să contrafacă spirt, dar nu știa cu ce se mănâncă, nu știa că oamenii, aici, în România, beau spirt.

Spirtul care s-a vândut, s-a vândut în Iași, iar foarte mulți oameni au băut acest spirt, din păcate… condoleanțe familiilor… au decedat”, spunea Hamude pe vlogul său.

ADVERTISEMENT