Sport

Condiția pusă de Zinedine Zidane cu privire la Kylian Mbappe pentru a semna cu PSG! Vrea și un jucător de la Barcelona

Zinedine Zidane ar putea să o preia pe PSG, iar acesta le-ar fi pus deja o condiție șefilor clubului cu privire la Kylian Mbappe.
02.03.2023 | 10:40
Conditia pusa de Zinedine Zidane cu privire la Kylian Mbappe pentru a semna cu PSG Vrea si un jucator de la Barcelona
Condiția pusă de Zinedine Zidane cu privire la Kylian Mbappe pentru a semna cu PSG! Vrea și un jucător de la Barcelona. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Totodată, antrenorul și-l dorește și pe Ousmane Dembele, mijlocașul Barcelonei, care din vară va avea o clauză de reziliere accesibilă pentru campioan Franței, iar Dembele a spus de-a lungul timpului că ar vrea să se întoarcă în Franța și să evolueze pentru parizieni.

Condiția pusă de Zinedine Zidane cu privire la Kylian Mbappe pentru a semna cu PSG

Zinedine Zidane își poate face revenirea în antrenorat la PSG, iar jurnaliștii spanioli de la El Nacional notează că acesta le-ar fi transmis șefilor clubului că își dorește ca Kylian Mbappe să rămână la PSG, iar acest lucru este fezabil, mai ales că starul francez este un fan al lui „Zizou”.

ADVERTISEMENT

Deși și-a prelungit contractul cu PSG, Kylian Mbappe nu se simte împlinit în totalitate la campioana Franței și își dorește din nou să plece de la echipă. Totuși, o venire a lui Zidane pe banca tehnică a parizienilor l-ar face pe Mbappe să rămână în continuare pe „Parc des Princes”.

Mai mult decât atât, Zinedine Zidane și-l dorește și pe Ousmane Demebele, mijlocașul lui FC Barcelona va avea o clauză de reziliere accesibilă începând cu această vară și va deveni din nou o țintă a PSG-ului, care l-a mai dorit și în alți ani pe acesta.

ADVERTISEMENT

„Nu am fost uimit că am câștigat atât de repede Champions League ca antrenor!”

Zinedine Zidane a oferit un interviu pentru L’Equipe cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani, în care a povestit mai multe aspecte ale vieții sale, dar și a carierei de jucător și antrenor. Acesta a spus că nu a fost uimit să câștige ca antrenor trofeul Champions League la scurt timp după ce s-a apucat de cariera de antrenor:

„Pentru că atunci când fac un lucru, îl fac pentru a câștiga. Sunt un învingător. Trăiesc pentru a câștiga. Dacă nu, nu fac. Nu câștig tot timpul, dar fac totul pentru asta. Când câștig, nu sunt uimit pentru că am dat totul. Am muncit.

ADVERTISEMENT

Iar când muncești, ai dreptul de a fi recompensat. Când ai dat totul, când ai făcut totul, victoria este frumoasă și la lovituri de departajare, cum a fost împotriva lui Atletico Madrid în prima finală”.

„Victoria cu Juve a fost, de asemenea, excepțională. În fața lui Liverpool, veneam după un campionat complicat, dar a fost apoteoza tuturor. Acest succes a confirmat resursele unui grup care nu a renunțat niciodată”, a mai spus Zinedine Zidane.

ADVERTISEMENT

  • Cota NETBET pentru PSG: 2,45 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul PSG – Nantes