Sport

Conducerea CFR Cluj se teme de meciul cu Rapid: „Nu avem atacant!”. Video exclusiv

Conducerea lui CFR Cluj a rămas cu un gust amar după eșecul la scor de neprezentare cu Sivasspor. Acționarul Ștefan Gadola a pus insuccesul pe seama ineficacității din atac.
29.10.2022 | 16:09
Conducerea CFR Cluj se teme de meciul cu Rapid Nu avem atacant Video exclusiv
Conducerea CFR-ului, analiză la rece după 0-3 în ECL: "Nu avem atacant!" FOTO: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

CFR Cluj tremură înaintea ultimei etape din grupa G a Conference League. Campioana României e condamnată să câștige acasă cu Ballkani pentru a merge în „primăvara” europeană. Ștefan Gadola, unul dintre propietarii EnergoBit și acționar al ardelenilor, a avut o intervenție în direct în prima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, în care a vorbit despre cât de mult contează pentru Dan Petrescu accidentarea lui Gabriel Debeljuh.

Conducerea lui CFR Cluj, dezamăgită de atacul lui Dan Petrescu, după 0-3 cu Sivasspor

Meciul de totul sau nimic al CFR-ului este programat joi, 3 noiembrie, de la ora 19:45. Ardelenii vor primi vizita lui Ballkani. În turul din Kosovo s-a terminat egal, scor 1-1. Totuși, în urma eșecului din Turcia, campioana României a pierdut o sumă importantă de bani.

ADVERTISEMENT

„Sigur că sunt dezamăgit după acest rezultat, dar sunt și optimist fiindcă mai avem șanse.

Mingea e rotunda. Noi am câștigat la Praga. Cine se aștepta? De ce să nu câștigăm și la Cluj săptămâna viitoare? Eu îl susțin pe Dan și echipa și sper sunt optimist că ne vom califica.

Dacă mă gândesc la statistică am niște emoții. Știți că Ballkani a dat patru goluri la Sivasspor. Dar Dan analizează foarte bine echipele și sper să reușim să ne calificăm. Sunt încrezător în Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Noi vrem să facem performanță la Cluj. Asta ne dorim și cu asta îi impulsionăm pe băieți.

A venit acel gol, poate dintr-o poziție suspect de ofsaid, dar a fost gol. Din păcate autogolul a fost foarte demoralizator pentru echipa noastră, din păcate. Și din cauza asta am pierdut. E un rezultat dezamăgitor.

Cred că Dan s-a referit la posesie. Am jucat, dar e clar că nu avem un atacant. Se simte lipsa lui Debeljuh din păcate. Fără atac nu dăm goluri.

ADVERTISEMENT

Mi se pare un antrenor profesionist, muncește. E un antrenor dedicate fotbalului. E fantastic pentru mine. O să facă orice să ne calificăm.

Nu e un dezastru dacă nu ne calificăm. Sigur că sunt bani care vin această competiție, dar nu sunt atât de mulți ca să fie dezastru”, a declarat Ștefan Gadola, în exclusivitate pentru FANATIK, în cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Dan Petrescu

Ștefan Gadola a ținut să risipească orice zvon în legătura cu o posibilă plecare a lui Dan Petrescu de la CFR Cluj. Conducerea campioanei României are încredere totală în „Bursuc”. Acționarul ardelenilor a vorbit și despre următorul joc al CFR-ului. Înainte de partida cu Ballkani, campioana en-titre va juca în Giulești, duminică, 30 octombrie, de la ora 20:30.

„Această poveste ba vine ba pleacă nu e de la noi. Am și pus o întrebare în alt interviu: ‘cine v-a spus că pleacă Dan Petrescu?’ Astea vin din presă. Și Dan e afectat când aude. Noi nu am pus problema plecării lui Dan. Îi dăm încredere. Hai să mergem înainte, avem meciul de săptămâna viitoare, trebuie să îi dăm încredere. Cunoaște jucătorii, cunoaște echipa. A adus titluri la Cluj. Ce pot să-i spun?

Emoții am. Adi Mutu e un antrenor văd foarte bun. Am văzut că și echipa Rapidului joacă foarte bine. Încercăm un rezultat bun. E musai să câștigăm.

Eu îmi doresc ca CFR să fie echipa favorită, dar am avut și jucători accidentați. După acest meci (n.r. – cu Sivasspor) unii sunt demoralizați. Trebuie să își revină și să treacă peste. Este un meci în care nu pot spune că noi suntem favoriți. Jucăm de la egal la egal”, a conchis Gadola.

  • 7 atacanți are în lot CFR Cluj: Malele, Yeboah, Debeljuh, Bîrligea, Janga, Buș și Ze Gomes
ADVERTISEMENT