Sport

Conducerea FCSB, mesaj clar înainte de meciul cu Farul: „Avem de luat o revanșă”

Conducerea FCSB-ului a avut un mesaj clar pentru jucători înaintea meciului cu Farul, spunând că trebuie să își ia revanșa.
15.09.2023 | 08:40
Conducerea FCSB mesaj clar inainte de meciul cu Farul Avem de luat o revansa
Conducerea FCSB, mesaj clar înainte de meciul cu Farul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a amintit de titlul pierdut de FCSB sezonul trecut la Ovidiu, împotriva Farului, scor 2-3, recunoscând că rana eșecului încă nu s-a cicatrizat și că fotbaliștii lui Elias Charalambous au o revanșă de luat.

Conducerea FCSB, mesaj clar înainte de meciul cu Farul

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a avut un mesaj clar pentru jucători înaintea meciului cu Farul, spunând că aceștia trebuie să se revanșeze pentru înfrângerea suferită în sezonul precedent, în lupta la titlu:

ADVERTISEMENT

„E un meci în care avem de luat o revanșă, încă nu s-a cicatrizat rana. Asta a fost să fie în sezonul trecut. Trebuie să ne luăm revanșa și să ne consolidăm locul din campionat.

A plecat Alibec, e o schimbare destul de mare. Culmea e că Farul a câștigat 6 meciuri din 8 în cupele europene și a fost eliminată, rar se întâmplă”. 

ADVERTISEMENT

„Revenirea lui Louis Munteanu e o achiziție bună!”

Mihai Stoica a continuat și a vorbit despre revenirea lui Louis Munteanu la Farul: „Cred că revenirea lui Louis Munteanu e o achiziție foarte bună, chiar dacă e doar un împrumut”.

„Hagi a fost inspirat să îl vândă pe Mazilu, dar să-l păstreze până în iarnă, iar el chiar joacă. Alex Băluță e cu semnul întrebării pentru meciul cu duminică. A fost o leziune musculară”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Tot legat de achiziții, managerul FCSB-ului a dezvăluit că a discutat în urmă cu două săptămâni cu agentul lui Andre Duarte, fostul fundaș al lui FC U Craiova, care îi mărturisea că portughezul are oferte din Serie A, însă între timp a ajuns în Croația, la Osijek.

„Noi am făcut o ofertă bună pentru Duarte. Am vorbit cu impresarul lui Andre Duarte acum două săptămâni și mi-a spus că a făcut bine să-l ducă pe el în Serie B.

ADVERTISEMENT

A spus că a ales bine, pentru că deja are oferte din Serie A. După a ajuns la Osijek, asta nu înțeleg. Totuși, FCSB pare mai interesantă decât Osijek. Este ceva ciudat”, a mai spus MM Stoica.


  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT