Sport

Mihai Stoica, discurs dur pentru „Uniți Sub Tricolor”: „Interziși pe viață!”

Mihai Stoica a avut un discurs dur pentru suporterii de la „Uniți Sub Tricolor”, fiind de părere că trebuie să fie interziși pe viață de pe stadioane.
13.09.2023 | 08:40
Mihai Stoica discurs dur pentru Uniti Sub Tricolor Interzisi pe viata
Mihai Stoica, discurs dur pentru „Uniți Sub Tricolor”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României este de părere că suporterii de la „Uniți Sub Tricolor” trebuie să fie identificați de forțele de ordine și interziși pe viață de pe stadioane.

Mihai Stoica, discurs dur pentru „Uniți Sub Tricolor”

Mihai Stoica a avut un discurs dur pentru suporterii de la „Uniți Sub Tricolor”, despre care spune că trebuie interziși pe viață: „Nu e cauza ta conflictul dintre Serbia și Kosovo.

ADVERTISEMENT

Guvernul României s-a pronunțat, nu e recunoscut statul Kosovo. Ce treabă ai tu să vii la meci, să te implici într-un conflict care nu e al tău. Dar ce a zis omul, are tatuaje, se vede la televizor, mai întrerupe și meciul.

Pentru unul ca ăsta, nu joci următorul meci pe teren propriu. Inventivi sunt, au cum să bage bannerele, dar nu e în regulă. Sunt ușor de identificat, nu e mare lucru, după care îi interzici pe viață pe orice stadion din România”.

ADVERTISEMENT

„Ți-e greu să-i identifici? Uite cât de clar se văd pe poza asta, plus că ei se știu, sunt aceleași personaje cam mereu”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

Mihai Stoica, supărat pe Amir Rrahmani

Mihai Stoica a fost supărat pe Amir Rrahmani, fundașul lui Napoli și al naționalei Kosovo, despre care a spus că s-a făcut de râs pe teren prin felul în care se certa și în care simula: Ești un mare campion cu Napoli, dar vii cu impresii aici la națională…

ADVERTISEMENT

Te trântești, te cerți, ești în miezul scandalului mereu. Se vede altceva el. Deci vorbim despre un campion cu Napoli, juca meci de meci în Champions League, mai era încă puțin și ne gândeam că Napoli ia Champions League”.

„Nu e normal să faci așa ceva, te trântești după în careu și ceri penalty. Păi te faci de râs, pentru că e VAR, înainte mai ciuguleai ceva. Oricum a fost slab și arbitrul astăzi.

ADVERTISEMENT

Eu am spus, nici el nici alții nu vin serioși la naționala țării lor, nu mă miră că și-a dat autogol în meciul cu Elveția. Nu este în regulă, dar e treaba lor”, a mai spus MM Stoica.

ADVERTISEMENT
Tags: