Sport

Elias Charalambous, întrebat de oferta de la Lyon înainte de Farul – FCSB. Cum a răspuns. Update

Antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous, s-ar fi aflat pe lista celor de la Olympique Lyon, însă cipriotul nu știe nimic despre vreun interes al francezilor.
16.09.2023 | 15:36
Elias Charalambous intrebat de oferta de la Lyon inainte de Farul  FCSB Cum a raspuns Update
Presa internațională, anunț uluitor: Elias Charalambous, pe lista unui gigant din Europa. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
16-09-2023
12:40

Charalambous neagă vreun interes al lui Lyn pentru el

Antrenorul echipei FCSB, Elias Charalambous, a mărturisit că nu știe să fi existat vreun interes concret din partea clubului Olympique Lyon pentru el.

”Nu am nicio informație legată de o ofertă pentru mine, nu aș vrea să dezvolt acest subiect. Mă bucur că sunt aici, noi trebuie să ne concentrăm pe meciul de mâine”, a declarat cipriotul, în conferința de presă de dinaintea partidei Farul – FCSB.

14-09-2023
17:53

Mihai Stoica a comentat interesul lui Lyon pentru Elias Charalambous

Foot Mercato a anunțat că Elias Charalambous, antrenorul lui FCSB, este pe lista lui Olympique Lyon ca posibil înlocuitor al proaspătului demis Laurent Blanc. Mihai Stoica, managerul general al vicecampioanei, a comentat interesul francezilor.

„Asta a fost așa… Pe el l-a sunat cineva din Franța, dar asta e o glumă, normal că nu s-a pus problema să meargă și mai mult ca sigur cineva a făcut o glumă. Poți să scrii pe un site obscur, că sunt multe site-uri obscure și în Franța și așa apar astfel de zvonuri. Eu știu un singur lucru. Când un antrenor avea probleme, nu dau numele, apăreau oferte în presă din Belgia sau alte țări”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Unul dintre cele mai cunoscute publicații despre transferuri, Foot Mercato, dă vestea dimineții în SuperLiga. Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalambous, este pe lista de înlocuitori a lui Laurent Blanc, la Olympique Lyon.

Presa internațională, anunț uluitor: Elias Charalambous, pe lista unui gigant din Europa!

Antrenorul francezilor a fost demis în urmă cu trei zile după începutul dificil de sezon pentru echipa care a câștigat de șapte ori titlul în Franța. Lyon este ultima în Franța, cu un singur punct obținut în patru etape.

ADVERTISEMENT

Cei de la Foot Mercato scriu că francezii vor să îl pună pe Fabio Grosso, rămas liber de contract după despărțirea de Frosinone, dar că pe listă este și Elias Charalambous, care este antrenorul FCSB-ului din martie 2023:

„Fabio Grosso este principalul favorit să preia banca tehnică, dar un nume cu totul surprinzător i-a fost propus conducerii clubului. Din informațiile noastre, antrenorul formației românești FCSB, Elias Charalambous, a fost propus conducătorilor lui Lyon.

ADVERTISEMENT

“Echipa pe care o pregătește merge foarte bine în campionat. Are 6 victorii din 7 meciuri”

Fost internațional cipriot, cu 67 de selecții în tricoul primei reprezentative, el le-a mai pregătit pe AEK Larnaca, Hatta Club, Ethnikos și Doxa Katokopias până să ajungă în România în luna martie a acestui an.

În acest moment, echipa pe care o pregătește merge foarte bine în campionat. Are 6 victorii din 7 meciuri și este liderul clasamentului. Elias Charalambous este pe lista lui Olympique Lyon, deși Fabio Grosso pare să fie principalul favorit al clubului”, scriu francezii de la Foot Mercato.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a venit la FCSB în martie 2023 și datorită faptului că roș-albaștrii trebuiau să aibă un deținător de licență PRO pe bancă. Mihai Pintilii a condus timp de patru luni echipa, dar FRF a pus piciorul în prag și chiar a recurs la suspendări în ceea ce îl privește pe antrenor.

FCSB s-a bătut la titlu până în penultima etapă!

Venirea cipriotului a fost de bun augur și FCSB s-a bătut la titlu până în penultima etapă când a fost învinsă de Farul Constanța cu 3-2, după ce a condus cu 2-0. Lui Charalambous i s-a propus prelungirea, dar pe un salariu micșorat.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, FCSB conduce în SuperLiga cu 18 puncte din șapte etape, cu două mai mult decât CFR Cluj. În weekend, echipa lui Charalambous joacă în deplasare la Ovidiu, cu Farul Constanța.

  • 42 de ani are Elias Charalambous
  • 7 titluri are Lyon în Franţa

  • 1,98 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” la meciul Farul – FCSB

ADVERTISEMENT