Sport

Conducerea lui CFR Cluj, critici la adresa jucătorilor după remiza cu Dinamo: “Avion, prime, toate condiţiile”

CFR Cluj a remizat cu Dinamo, în etapa a 12-a din SuperLiga. Cristi Balaj i-a criticat pe jucători pentru atitudinea pe care au avut-o pe Arena Naţională.
09.10.2023 | 17:56
Conducerea lui CFR Cluj critici la adresa jucatorilor dupa remiza cu Dinamo Avion prime toate conditiile
Cristi Balaj, supărat după remiza dintre Dinamo și CFR Cluj. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ardelenii aveau șansa de a ajunge la un singur punct de FCSB, dar termină etapa la trei puncte în spatele elevilor lui Elias Charalambous.

Analiza lui Balaj, după remiza cu Dinamo

Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, s-a plâns de acest rezultat, spunând că jucătorii aveau toate condițiile să se impună în acest meci.

ADVERTISEMENT

El spune că au luat meciul în serios, dovadă fiind faptul că jucătorii aveau primă suplimentară de victorie în acest meci, primă avută doar la trei meciuri din acest sezon.

În același timp, el spune că Mandorilini nu este neapărat responsabil de această remiză, deoarece echipa a avut multe șanse de gol, dar atacanții nu au reușit să înscrie.

ADVERTISEMENT

Eu m-am așteptat să fie un meci dificil. Era un meci pe care trebuia să îl tratăm serios, noi aveam doar de pierdut, dacă câștigam noi nu ar fi fost surpriză și lumea se aștepta la acest rezultat. Surpriza este că nu am câștigat.

Înainte de meci am motivat jucătorii, le-am zis să trateze meciul cu seriozitate. Văzusem meciul de la Botoșani, s-a demonstrat că nu mai există meci ușor. Noi ne așteptam să fie un meci dificil, era un meci, era un meci pe care trebuia să îl tratăm cu maximă seriozitate.

ADVERTISEMENT

A fost unul dintre meciurile în care jucătorii au avut prima suplimentară, ceea ce demonstrează că noi, conducerea, am tratat meciul cu maximă seriozitate. Am transmis un mesaj cum că jocul trebuie tratat cu seriozitate, condiții bune, avion. Nu mi-a plăcut cum am arătat în prima repriză. Am început meciul de la 1-0, iar de acolo meciul a devenit dificil. În fața porții a lipsit inspirația.

Golul a venit după o acțiune extraordinară a lui Birligea, care este un jucător care se luptă. Dacă am fi înscris la situațiile lui Ciprian Deac, când portarul a intervenit iar apoi a șutat Mogoș, dacă Otele ar fi marcat din fața porții, dacă ar fi intrat șutul frumos al lui Mogoș, parat de căre portar în dreapta, în vinclu… dacă am fi înscris, nu am mai fi discutat.

ADVERTISEMENT

Avem anumite subiecte de discutat, suntem un club care atunci când are anumite semne de întrebare și le rezolvă. Atât timp cât nu am câștigat, e normal să vedem ce nu am făcut bine. Un antrenor te aduce până în fața porții, de acolo intervine inspirația jucătorului.

Tachtsidis, Camora, Manea, Avounou, Krasniqi, sunt jucători care au lipsit, dar acum ce facem, găsim scuze?”, a spus Cristi Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

HORIA IVANOVICI și invitații lui vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Reluarea are loc de la ora 17:00 pe Facebook și Youtube.

Analiza lui Cristi Balaj după remiza cu Dinamo

ADVERTISEMENT