Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

CFR Cluj continuă războiul “arbitrajelor” cu FCSB: “Nu ştiu dacă ai voie să dai penalty împotriva lor!”

CFR Cluj a ratat șansa de a se apropria la un punct de FCSB, după ce a remiziat cu Dinamo.
09.10.2023 | 14:08
CFR Cluj continua razboiul arbitrajelor cu FCSB Nu stiu daca ai voie sa dai penalty impotriva lor
Cristi Balaj, în război cu FCSB pe tema arbitrajelor. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ardelenii au fost dominați în prima repriză de Dinamo, dar în partea a doua a meciului au fost mai buni decât adversarii lor.

Cristi Balaj atacă FCSB

Cristi Balaj a spus că meciul a fost unul greu și le-a spus jucătorilor să fie atenți după ce a văzut ceea ce s-a întâmplat la Botoșani, acolo unde FCSB a avut probleme pe terenul ultimei clasate.

ADVERTISEMENT

Moldovenii au rata o ocazie uriașă la scorul de 1-0, în ultimele minute ale meciului și au cerut, în timpul partidei, un penalty, după un contact între Compagno și Șeroni.

Președintele lui CFR Cluj crede că la acea fază trebuia să se dea penalty, deoarece Compagno îl lovește pe Șeroni. A mers mai departe și a făcut câteva acuzații grave.

ADVERTISEMENT

El spune că cei de la CCA ar trebui să spună dacă este în regulă ca FCSB să fie penalizată cu penalty, considerând că arbitri refuză să îi dezavantajeze pe aceștia.

Am văzut meciul de la Botoșani s-a demonstrat că nu există meci ușor. Să analizeze specialiștii, eu din ce am văzut, Compagno îl lovește cu antebrațul peste față. Dacă e suficient sau nu pentru penalty, arbitri decid.

ADVERTISEMENT

(n.r. Compagno cade ușor de obicei și primește penalty) Noi am subliniat asta, e o realitate. Asta este. Eu am văzut, după reluări, înainte să lovească mingea l-a lovit cu antebrațul pe Șeroni.

Dacă e voie să dai sau nu penalty împotriva FCSB-ului, trebuie să ne spună domnul Vassaras”, a spus Balaj, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj se luptă la titlu în acest sez0n. În cinci din ultimele șase sezoane, cele două au dus o luptă până aproape de final, ardelenii fiind de fiecare dată triumfători. De fiecare dată, aceștia jucau bine în startul sezonului, iar FCSB avea misiunea unei curse de recuperare a punctelor.

Anul acesta, FCSB a schimbat tactica, învățând din greșelile trecutului, iar echipa este lider în campionat în mijlocul sezonului regulat, ceea ce nu s-a mai întâmplat de ani buni.

Elias Charalambous mizează că punctele puține pierdute în timpul sezonului vor conta decisiv la final de playoff. FCSB a pierdut doar șapte puncte în acest start de campionat, având o înfrângere, două egaluri și opt victorii. CFR Cluj a pierdut 10 puncte în primele 12 etape.

HORIA IVANOVICI și invitații lui vă așteaptă la FANATIK SUPERLIGA în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la 10:30, pe FANATIK.RO. Reluarea are loc de la ora 17:30 pe Facebook și Youtube.

Cristi Balaj continuă războiul cu FCSB pe tema arbitrajelor

ADVERTISEMENT