Sport

Conducerea Rapidului, noi detalii despre sărbătoarea Centenarului: „E sold-out! Vom închide Calea Giulești”

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a oferit noi detalii despre sărbătoarea Centenarului echipei, fiind bucuros pentru ce se va întâmpla.
24.06.2023 | 08:14
Conducerea Rapidului noi detalii despre sarbatoarea Centenarului E soldout Vom inchide Calea Giulesti
Conducerea Rapidului, noi detalii despre sărbătoarea Centenarului echipei. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Oficialul giuleștenilor este de părere că toată lumea se va bucura de spectacolul care se va crea încă de dimineață și care se va termina la miezul nopții, cu un foc grandios de artificii, menit să îi uimească pe fani.

Conducerea Rapidului, noi detalii despre sărbătoarea Centenarului echipei

Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, a oferit noi detalii despre sărbătoarea Centenarului echipei: „De-acum, fiecare rapidist se poate bucura de un timbru de colecție!

ADVERTISEMENT

Am făcut această sărbătoare să înceapă la orele 12:00, să se închidă Calea Giulești. Toată lumea se va bucura, copiii… va fi genul de bucurie pe care ne-am dorit-o”.

„De la 18:00 se va intra în stadion, va fi un foc de artificii la final, care va fi la miezul nopții, de care se va bucura toată lumea”, a mai spus Bogdan Vasiliu, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„UEFA nu ne dă voie să folosim gazonul!”

Bogdan Vasiliu a continuat și a spus în ce condiții UEFA i-a lăsat pe giuleșteni să folosească stadionul, ținând cont că România și Georgia organizează în prezent Campionatul European U21.

Președintele CS Rapid a spus că a găsit parte de înțelegere de la UEFA, însă forul european nu i-a lăsat să folosească și gazonul: „Noul stadion al giuleștenilor a fost și pentru Campionatul European, din ce îmi aduc aminte, s-au mai mutat termenele.

ADVERTISEMENT

Am ajuns în 2023, stadionul aparținea forului european, dar am găsit înțelegere din partea UEFA, însă ni s-a spus că nu avem voie să folosim gazonul”.

„E sold-out, cred că mai sunt doar 10-20 de bilete care nu au fost încă vândute. Tehnic vorbind, FC Rapid e un chiriaș al CS Rapid, însă este mai mult decât atât, e o colaborare foarte bună între cele două părți.

ADVERTISEMENT

Din 2025 ne dorim ca Rapid să câștige Cupa Campionilor la handbal. Și domnul Șucu, din câte am văzut, sunt convins că va aduce fotbalul cât mai sus”, a mai spus Bogdan Vasiliu.

ADVERTISEMENT