Sport

Rapid continuă momentele speciale cu ocazia Centenarului! Garnitura de metrou „Rapid 100” a fost pusă în circulație. Foto

Rapid continuă momente speciale cu ocazia împlinirii a 100 de ani de la înființarea clubului. O întreagă garnitură de metrou a fost colantată cu însemnele clubului „alb-vișiniu”.
23.06.2023 | 14:55
O întreagă garnitură de metrou a fost colantată cu imagini din istoria Rapidului. Foto: Metrorex și FC Rapid 1923.
ADVERTISEMENT

Duminică, 25 iunie 2023, Rapid sărbătorește în Giulești împlinirea a 100 de ani de la înființarea clubului. Până la evenimentul de anvergură care va avea loc la sfârșitul săptămânii pe stadionul din Giulești, clubul „alb-vișiniu” a organizat un nou eveniment special dedicat centenarului.

Garnitura de metrou „Rapid 100” a fost pusă în circulație

În cursul zilei de vineri, la stația de metrou Crângași, a avut loc un eveniment intitulat „Rapid, legenda continuă”, în cadrul căruia o întreagă garnitură de metrou a fost colantată cu imagini istorice din cei 100 de ani de la înființarea clubului.

ADVERTISEMENT

La eveniment și-au făcut apariția Bogdan Vasiliu, președintele CS Rapid, Daniel Niculae, președintele FC Rapid, dar și Violeta Beclea, vicecampioană olimpică la Sydney, în 2000. Totodată, Metrorex a anunțat printr-o postare pe pagina de Facebook că garnitura a fost pusă în circulație și poate fi observată pe magistralele 1 și 3.

„Astăzi, la stația de metrou Crângași, linia 3 a avut loc evenimentul intitulat «Rapid, legenda continuă» care a marcat 100 de ani de la înființarea Clubului Sportiv Rapid. Cu acest prilej a fost pusă în circulație garnitura de metrou ‘Rapid 100’. Garnitura este colantată atât pe interior, cât și pe exterior cu sportivi emblematici ai Rapidului.

ADVERTISEMENT

La eveniment au participat Violeta Beclea, vicecampioană olimpică la Sydney 2000, președintele CS Rapid, Bogdan Vasiliu, președintele FC Rapid, Daniel Niculae și reprezentanți ai Metrorex. Trenul decorat poate fi văzut pe Magistralele 1 și 3”, se arată în comunicatul celor de la Metrorex.

„Îi vom aduce și pe jucători cu metroul”

Daniel Niculae speră ca suporterii steliști și dinamoviști să trateze cu respect ințiativa „alb-vișiniilor”. Președintele Rapidului a mărturisit că-i va aduce pe jucători la metrou. „Ne întoarcem în timp. Nu e nicio rușine să mergi cu tramvaiul sau cu metroul.

ADVERTISEMENT

Într-un oraș cum e Bucureștiul, scutești din timp. Suporterii se vor întoarce în istorie! Cu siguranță și steliștii și dinamoviștii se vor încărca cu istoria noastră. Vor fi cuminți cu acest metrou, sunt anumite lucruri care trebuie tratate cu respect. 

Îi vom aduce și pe jucători cu metroul. Ca o glumă, țin minte că, la un moment dat, domnul Copos ne-a spus că vom merge în mină dacă nu batem Dinamo. Am îmbătrânit o sută de ani într-o lună odată cu organizarea Centenarului.

ADVERTISEMENT

Este o muncă titanică pentru acest Centenar. Încercăm să le dăm suporterilor tot ce este mai bun. Am putea să mergem cu metroul la titlu, moda cu autocarul s-a cam dus”, a declarat Daniel Niculae.

ADVERTISEMENT
Tags: