Sport

Conducerea Stelei, premiu de lux deși nu rezolvă promovarea în SuperLiga! O săptămână în Emirate pe banii clubului. Exclusiv

Conducerea Stelei, în frunte cu Ștefan Bichir, comandantul CSA Steaua, a petrecut o săptămână în Emiratele Arabe Unite. Totul pe banii Clubului Sportiv al Armatei.
19.12.2023 | 21:00
Conducerea Stelei premiu de lux desi nu rezolva promovarea in SuperLiga O saptamana in Emirate pe banii clubului Exclusiv
Conducerea CSA Steaua a fost o săptămână în Emiratele Arabe Unite pe banii Clubului Sportiv al Armatei. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conducerea celor de la CSA Steaua, comandantul Ștefan Bichir și adjuncții lui, au petrecut șapte zile în Abu Dhabi. FANATIK a aflat că înainte să plece a fost dat un ordin de zi pe unitate conform căruia Clubul Sportiv al Armatei le suportă toate costurile.

O săptămână în Emirate, pe banii Stelei, pentru toată conducerea!

Șefii Clubului Sportiv al Armatei sunt ocupați în perioada aceasta, dar nu pentru rezolvarea problemei care-i enervează pe toți suporterii Stelei, dreptul de promovare în prima ligă. Ocupația lor a fost să călătorească la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, pentru șapte zile.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, conducerea „militarilor” a călătorit în Orientul Mijlociu între 10 și 16 decembrie. Pretextul l-a constituit o conferință a Consiliului Internațional pentru Sport Militar.

Ordinul de zi a aprobat deplasarea pentru colonelul Răzvan Ștefan Bichir, pentru locțiitorul acestuia, Florin Teodor Popa, și pentru colonelul în rezervă Vasile Boțe.

ADVERTISEMENT

Conducerea Stelei a mers în Abu Dhabi pentru o săptămână, așadar, într-un moment în care suporterii tot mai așteaptă o soluționare a situației în care se găsește echipa de fotbal.

  • 10-16 decembrie este perioada în care conducerea CSA Steaua a călătorit în Emiratele Arabe Unite.
  • 7 este locul pe care CSA Steaua îl ocupă în Liga 2.
ADVERTISEMENT

CSA Steaua, blocată în liga secundă. Al treilea an la rând pentru „militari” în B!

Formația pe care o conduce Daniel Oprița luptă din nou pentru calificarea în playoff-ul din eșalonul secund, unde ar participa de pomană încă o dată, pentru că nu are dreptul să promoveze în SuperLiga.

CSA Steaua e un club de drept public, iar Legea Sportului le permite numai cluburilor de drept privat să fie membre ale ligilor profesioniste. LPF e o ligă profesionistă, deci nu o poate primi pe Steaua.

ADVERTISEMENT

„Militarii” sunt în B în al treilea an la rând, și tot nu au găsit o soluție ca să schimbe forma de organizare a clubului. Au evitat să se asocieze cu vreun privat, nu au creat nici o societate nouă în care acționarul unic să fie Ministerul Apărării Naționale.

Opțiunea a doua le-a fost sugerată inclusiv de către Răzvan Burleanu, președintele Federației. Ei nu au avut succes până acum nici cu scenariul pe care îl considerau perfect, modificarea Legii Sportului astfel încât trupa Armatei Române să poată progresa în Superliga.

ADVERTISEMENT