Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Cum poate avea CSA Steaua drept de promovare. Florin Talpan are soluțiile

Florin Talpan a găsit soluția pentru CSA Steaua București să promoveze. Asul din mânecă al colonelului de justiție.
31.10.2023 | 21:42
Cum poate avea CSA Steaua drept de promovare Florin Talpan are solutiile
2 ani au trecut de când CSA Steaua București nu are drept să promoveze. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan a făcut show la FANATIK SUPERLIGA și consideră că merită să fie numit comandantul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București. Juristul are deja soluția pentru ca echipa să promoveze.

Florin Talpan e convins că CSA Steaua București va obține dreptul la promovare

Florin Talpan cere cu insistență în continuare ca Legea Sportului să fie schimbată: „În primul rând trebuia modificată legea așa cum am propus-o. Dar acea lege dacă nu se ocupă nimeni credeți că se face ceva în România? Întrebați-i pe cei din club de câte ori s-au dus să se intereseze de lucrul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Omul care a câștigat toate procesele pentru roș-albaștrii este însă monitorizat permanent de CSA: „Nu vedeți? Eu sunt verificat unde mă duc. Ei cred că așa se rezolvă problemele juridice?

Asta scria șeful structurii de securitate în acea agendă pe care a pierdut-o și a fost găsită de cineva”, a șocat Talpan, care l-a surprins și pe Horia Ivanovici: „Adică și când mergeți undeva la restaurant sau vă duceți prin parc? Posibil. Doamne ferește! 

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită spune însă ca modificarea legii este extrem de improbabilă: „Să facă prin Parlament nu se poate. Legea 69/2000 nu se poate modifica. Nu se poate face un parteneriat cu o societate privată, cum ar fi Romtehnica?”. 

Florin Talpan: „Mă faceți să le dau lor din casă. Nu vreau să fac asta pentru că e tot munca mea”

Florin Talpan a lăsat de înțeles că a pus la un punct un plan foarte clar și urmează să fie pus în aplicare pentru ca Steaua să poată promova: „Domnule Răchită, mă faceți acum să le dau lor din casă. Nu vreau să fac asta pentru că este tot munca mea și nu aș face decât să dau asul meu din mânecă ca apoi mâine să iasă comandantul clubului că a găsit soluția”.

ADVERTISEMENT

Juristul a revenit la ultima sa probleme dezvăluită în exclusivitate de FANATIK: „În momentul în care și eu o să fiu apreciat și o să-mi primesc banii care au fost opriți, sporul acela pentru lucrări de excepție care mi-a dat fost oprit în bătaie de joc deși eu am avut rezultate.

Ei nu mi-au dat 15.790 de lei. Rușine, rușine! Eu am făcut lucrul ăsta pentru că apreciez foarte mult suporterii și să știți că am primit foarte multe mesaje din partea lor.

ADVERTISEMENT

Sunt alături de mine și îmi spun: ‘Luptă, te rog. Sunt alături de tine, hai că poate se schimbă ceva’. Dar nu se poate așa ceva”, a mai susținut Florin Talpan în cadrul emisiunii.

Dacă e luni, marți sau vineri, e FANATIK SUPERLIGA! Emisiunea e LIVE pe FANATIK.RO de la 10:30 și poate fi urmărită apoi ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube.

Florin Talpan, convins că CSA Steaua va promova: „Am un as în mânecă

ADVERTISEMENT