Life

Conflict în emisiunea România are roast, noul show de la Antena 1. Dan Capatos a dat de gol producția

Apar primele detalii despre show-ul România are roast, care va avea premiera în curând la Antena 1. Dan Capatos a dat din casă povestind că o vedetă s-a supărat destul de tare.
16.04.2022 | 15:36
Conflict in emisiunea Romania are roast noul show de la Antena 1 Dan Capatos a dat de gol productia
Dan Capatos a dat câteva detalii despre România are roast. Foto: Antena Stars
ADVERTISEMENT

Antena 1 pariază pentru audiență cu un nou show cu și despre umor. Postul de televiziune care a bifat succese cu emisiunea iUmor vine cu un show cu totul inedit, intitulat „România are roast”.

România are roast s-a lăsat deja cu un conflict

Cele mai grele nume din stand-up comedy de la noi își vor uni forțele pentru a cuceri fiecare regiune a țării. Glumă, glumă, dar unele poante nu au fost gustate chiar de toată lumea!

ADVERTISEMENT

Dan Capatos a dezvăluit în emisiunea sa de la Antena Stars că unul din roast-urile din această producție n-a fost deloc pe placul unei cunoscute vedete de la noi. Este vorba despre momentul pe care l-a pregătit Andrei, omul cu Tourette, potrivit spuselor lui Capatos.

„Sunt persoane care nu țin la glume neapărat. Mulți nu știu ce e ăla un roast”, a spus Omul cu Tourette în apărarea sa.

ADVERTISEMENT

Dan Capatos: „Știu cine s-a supărat, dar nu am voie să spun”

„Eu știu cine s-a supărat, dar nu am voie să spun. A ieșit un mic conflict. Domnule, de ce te-ai luat de regiunea noastră?”, a dezvăluit Dan Capatos la Antena Stars.

Doi dintre cei care au acceptat provocarea de a face parte din proiectul „România are roast”, Rikito Watanabe și Omul cu Tourette, au spus câteva lucruri din culisele acestui nou show.

ADVERTISEMENT

Amândoi au spus că au fost fermecați de Loredana Groza, care are un repertoriu de glume pentru aproape fiecare regiune a țării. „Are o energie fantastică”, a spus Omul cu Tourette despre Lori.

Concurenții sunt împărțiți în două echipe. Trupa „Pârșii circumspecți” este formată din Cosmin Natanticu, Maria Popovici, Mincu, Cristi Popescu și Dan Frînculescu. Cealaltă echipă, „Marmotele vesele”, este condusă de Cătălin Bordea. Din ea fac parte Nelu Cortea, Teodora Nedelcu, Teo Ioniță și Radu Bucălae.

ADVERTISEMENT

Echipele au vizitat toate regiunile țării și trebuie să facă glume pe seama întâmplărilor pe care le-au trăit în fiecare zonă istorică a țării.

 

ADVERTISEMENT
Tags: