Life

România are Roast, noua emisiune anunțată de Antena 1. Cine prezintă show-ul

Micutzu va fi prezentatorul noii emisiuni de comedie de la postul Antena 1, România are Roast. Show-ul de umor înlocuiește o altă emisiune ce n-a apucat să apară pe post în grila din primăvară.
14.04.2022 | 15:30
Romania are Roast noua emisiune anuntata de Antena 1 Cine prezinta showul
Micutzu si Loredana la noul show de comedie de la Antena1, România are Roast. Sursa foro: Antena 1.
ADVERTISEMENT

Micutzu va fi prezentatorul noii emisiuni de comedie la postul Antena 1, intitulată România are Roast. Show-ul înlocuiește o producție ce a dispărut înainte să apară pe post, Stand-up Revolution. În noua producție, muzica va fi asigurată de Loredana și invitații ei. Două echipe moderate de Micutzu se luptă pentru a cuceri regiunile României în cea mai aprigă competiție de roast. România are Roast pune la bătaie un premi de 10.000 de lei în fiecare ediție.

Micutzu va prezenta România are Roast la Antena 1!

Micutzu, care a fost jurat, pentru o ediție, în emisiunea iUmor, va debuta în calitate de prezentator al unei noi emisiuni de comedie de la Antena 1. În cadrul emisiunii România are Roast, două echipe, formate din cei mai cunoscuți stand-upperi români ai momentului, se vor confrunta într-o luptă epică de râs, roast și stand-up, spre deliciul telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Miza este premiul ediției în valoare de 10.000 de lei și titlul de cei mai buni stand-upperi ai României. „Este pentru prima dată când prezint singur o emisiune și pot spune că este o experiență foarte interesantă. Îmi place că lucrez cu prieteni și cunoștințe”, a declarat Micutzu.

Echipele Pârșii Circumspecți și Marmotele vesele, conduse de către  Cosmin Natanticu și Cătălin Bordea, vor străbate ţara în lung şi în lat şi se vor confrunta în glume ce au la bază chiar regiunile vizitate.

ADVERTISEMENT

Două echipe vor străbate România

Cosmin Natanticu, alături de Maria Popovici, Mincu, Cristi Popesco și Dan Frânculescu formează echipa numită Pârșii circumspecți, echipă ce se va confrunt, în curând, cu Marmotele vesele, echipa condusă de Cătălin Bordea și formată din Radu Bucălae, Nelu Cortea, Teodora Nedelcu și Teo Ioniță.

Cele două echipe, care vor face show la Antena 1, vor vizita toate regiunile țării, vor urma tradițiile locurilor, vor duce la bun- sfârșit povocări și vor face roast pe baza tuturor întâmplărilor petrecute în călătoria lor prin țara noastră.

ADVERTISEMENT

„Pe parcursul deplasării prin țară, noi nu am știut niciodată ce urma să ni se întâmple și probele primite ne-au surprins constant. După etapa deplasării au urmat filmările roast-urilor din platou, iar aici publicul prezent a fost singurul care a votat echipa pe care o considerau cea mai amuzantă”, a declarat Cosmin Natanticu.

”Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan”

„Echipa mă ridică de fiecare dată pe culmi neașteptate. Noi toți suntem colegi și nu mă consider căpitan, însă cineva trebuia să poarte și această titulatură. În călătoria noastră prin țară ne-am simțit ca atunci când mergeam în tabără cu clasa,

ADVERTISEMENT
România are Roast
România are Roast la Antena1. Sursa foto. Antena1.

am avut șansa să fim iar copii și ne-am distrat. Telespectatorii vor vedea roast-uri, scheciuri și momente de improvizație bazate pe experiențele noastre de prin țară”, a dezvăluit căpitanul echipei Marmotele vesele, Cătălin Bordea.

În fiecare episod, România are Roast va ținti două regiuni pe baza cărora cele două echipe vor face roast. Experiențele specifice regiunilor românești vizitate de Marmotele vesele și Pârșii circumspecți vor genera comedie, amuzament și roast-uri de calitate din partea celor mai în vogă actori de stand up ai momentului.

Loredana, desemnată să întrețină voia bună a emisiunii

Show-ul de la Antena 1 – România are Roast – va combina perfect roast-ul, tradițiile necunoscute, dar și muzica tradițională specifică fiecărei zone. Loredana este responsabilă cu voia bună în emisiune. Alături de Taraful Agurida și invitații lor, Loredana va face show live în cadrul fiecărei ediții, în funcție de zona geografică abordată.

„Spre deosebire de alte emisiuni unde am fost jurat, România are Roast îmi dă ocazia să comunic muzical, iar acest lucru este incitant și provocator în același timp.

Vor fi momente artistice inedite și duete neașteptate care vor străbate toate zonele geografice românești și toate stilurile muzicale. În fiecare emisiune voi cânta alături de invitați unul și unul, iar publicul va fi surprins de combinațiile pe care le voi face”, a dezvăluit Loredana.

Show-ul România are Roast înlocuiește o producția ce a dispărut înainte să apară pe post, Stand-up Revolution, în care apărea brigada de comedianți Teo, Vio, Costel şi Dan Badea.

ADVERTISEMENT
Tags: