Life
notix pixel id

Conflict între Randi și Alex Velea! De la ce a pornit totul: „Invidie”

12.03.2021 | 14:44
Conflict între Randi și Alex Velea! De la ce a pornit totul: „Invidie”
Randi critică dur genul muzical adoptat de Alex Velea în ultima perioadă. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Un nou conflict a izbucnit în showbizul românesc, de data aceasta între Randi și Alex Velea! Fostul coleg de trupă al lui Marius Moga a criticat drumul pe care l-a ales partenerul Antoniei, care a inventat un nou gen muzical: trapanelele, o combinație între trap și manele.

În ultima perioadă, Alex Velea a schimbat destul de mult stilul muzical, adaptându-se trendurilor, însă nu toată lumea îi digeră proiectele, ba unii artiști precum Randi nu au o părere foarte bună despre trapanele.

Randi a ironizat genul muzical abordat de Alex Velea spunând că se anunță o nouă pandemie, cea a trapanelelor, iar comentariul făcut de Andrei Ropcea a ajuns repede la urechile lui Velea, care a reacționat prin Antonia.

ADVERTISEMENT

Conflict între Randi și Alex Velea din cauza trapanelelor

„Băi, băi copii bă, se mai anunță o pandemie. Se numește trapa..nele, cică”, este comentariul lansat de Randi.

Partenera lui Velea a spus a sugera că Randi ar fi invidios pe succesul iubitului ei și că totul ar fi pornit doar de la frustrare.

ADVERTISEMENT

„Nimeni: nimic. Industria noastra: răutate, IPOCRIZIE, atitudine de mai presus, ironie, invidiiiieeeee și multe altele. E așa rău să fii atât de plin de ură. Mai sunt câțiva…” Nu urî, felicită! Prima dată ei râd, apoi copiază. Nu mai criticați munca altcuiva! Fiecare cu drumul lui, mai știți?”, a fost reacția Antoniei de pe Instagram.

Iubitul Antoniei, părăsit de copiii săi de suflet

Velea s-a remarcat în ultimul an cu tot felul de colaborări care mai de care mai inedite, cea mai celebră fiind cea cu manelistul Jador, care a fost bine primită de către publicul tânăr.

ADVERTISEMENT

Alex Velea a continuat să aibă succes și pe perioada pandemiei, iar nu de mult și-a lansat propria casă de producție muzicală, intitulată Golden Boy Society.

Velea a fost implicat în câteva conflicte în sfera muzicală chiar cu băieții săi de suflet. Anul trecut, Mario Fresh și Lino Golden au ieșit din Golden Boy Society din cauza neînțelegerilor repetate cu Velea.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri