Life

Confruntare cu scântei între Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, foste concurente Survivor: „Nu știu ce aș mai putea să vorbesc cu ea”

20.05.2020 | 18:16
Confruntare cu scantei intre Cristina Siscanu si Gratiela Duban foste concurente Survivor Nu stiu ce as mai putea sa vorbesc cu ea
ADVERTISEMENT

Cristina Șișcanu și Grațiela Duban s-au reîntâlnit după luni bune la FanArena, acolo unde au vorbit despre relația tensionată care s-a creat între cele două în Republica Dominicană.

Confruntare între Cristina Șișcanu și Grațiela Duban, la FanArena

Cele două femei, foste concurente la Survivor România, nu s-au avut deloc la inimă cât timp au fost în competiție. Certurile dintre ele erau la ordinea zilei, iar motivul pentru care nu s-au putut apropia încă nu este clar.

ADVERTISEMENT

De fapt, concluzia la care au ajuns amândouă este că nu sunt, pur și simplu, compatibile. Cristina i-a mărturisit lui Cosmin Cernat că, înainte să înceapă pandemia de coronavirus, s-a întâlnit cu foști concurenți pentru că a simțit și pentru că au sunat-o, însă cu Grațiela nu a fost cazul.

„Principiile ei de viață au funcționat doar la mine. Pe mine m-a nominalizat pentru că a spus că eram cea mai slabă, dar când a nominalizat-o pe Elena a uitat de principii și a spus că  a nominalizat-o din alte considerente, chiar dacă era bună pe traseu”, a atacat Cristina Șișcanu la Kanal D.

ADVERTISEMENT

„Grațiela când a venit nu m-a sunat”

„Săptămânile trecute am ascultat un interviu al Cristinei în care spunea că ea se atașase de mine. Eu nu am simțit lucrul ăsta. Eu nu am simțit că ea era apropiată de mine sufletește de mine, nu am simțit că suntem foarte apropiate. Nu-mi pare rău că am procedat așa. Asta am simțit să fac în acel moment”, a replicat Grațiela.

„Cu ceilalți care au ieșit am rămas apropiată. Cum ea zice că are niște principii în viață, pe care oricum la Survivor le-a aplicat doar în cazul meu, am și eu principii.

ADVERTISEMENT

Eu dacă cumva am zis că sunt alături de un om, sunt alături de el. Am zis și acolo, că mă așteptam ca Grațiela să acționeze mai cerebral (…) Ea (n.red Grațiela) când a venit nu m-a sunat, deși noi, cu Ruby, cu Bogdan , ne-am întâlnit înante să fie nebunia asta cu coronavirusul. Ea când a venit nu m-a sunat, nici eu n-am sunat-o”, a continuat Cristina Șișcanu.