News

Confruntare violentă la un mall din Arad. Un bărbat a aruncat cu pietre în agenții de pază și i-a amenințat cu un cuțit

Jandarmii din Arad au fost în alertă, după ce un individ a amenințat cu un cuțit agenții de pază ai unui mall și a dat cu pietre în ei
26.02.2024 | 17:23
Confruntare violenta la un mall din Arad Un barbat a aruncat cu pietre in agentii de paza si ia amenintat cu un cutit
Incident periculos într-un mall din Arad. Jandarmii au reținut un bărbat care a aruncat cu pietre în agenții de pază și i-a amenințat cu cuțitul. Sursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Un individ a atacat agenții de pază ai unui complex comercial din Arad cu un cuțit și a aruncat cu pietre în ei. Bărbatul a fost reținut de către o echipă de jandarmi.

Bărbat reținut pentru că a atacat cu pietre și un cuțit agenții de pază

Autoritățile Jandarmeriei Arad au raportat, într-un comunicat luni, 26 februarie, că jandarmii au fost alertați să intervină la un centru comercial din orașul Arad, în urma unor incidente de agresiune asupra agenților de pază, care erau amenințați cu un cuțit și atacați cu pietre.

ADVERTISEMENT

„Echipajul de Jandarmerie s-a deplasat în cel mai scurt timp la faţa locului, însă bărbatul nu a fost găsit. Jandarmii au procedat la căutări suplimentare în zonă şi  pe baza semnalmentelor primite l-au identificat pe bărbatul în vârstă de 51 de ani în zona apropiată”, au transmis jandarmii din Arad.

După ce a fost prins de oamenii legii, în timpul percheziției, asupra individului a fost descoperit un cuțit extrem de periculos, cu o lungime de aproximativ 17 centimetri.

ADVERTISEMENT

Bărbatul este acum supus investigației pentru săvârșirea unor infracțiuni precum agresiune fizică sau alte forme de violență, precum și pentru amenințare.

Incident similar într-un mall din Capitală

În urmă cu un an, un eveniment asemănător a avut loc într-un mall din București, când un voluntar de la Crucea Roșie a fost supus unui atac violent și amenințat cu un cuțit în timp ce se afla la cumpărături.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a depus o plângere la Secția 5 de poliție din Capitală, iar potrivit declarațiilor lui, a fost abordat de o persoană necunoscută care inițial a cerut bani sub pretextul că ar avea probleme de vedere.

După câteva momente, victima și-a dat seama că este vorba despre o tentativă de înșelăciune, iar agresorul a scos un cuțit și l-a amenințat cu el. Situația a escaladat atunci când o altă persoană a intervenit în încercarea de a proteja victima, moment în care agresorul a devenit violent și l-a agresat pe voluntar cu cuțitul în interiorul magazinului.

ADVERTISEMENT

Bărbatul atacat a subliniat că a avut noroc și că, printr-o minune, a reușit să scape din mâinile agresorului, deoarece situația ar fi putut avea consecințe tragice și ar fi putut chiar să își piardă viața.

ADVERTISEMENT