News

Intervenție antitero la mall Promenada din Bucureşti. Echipele SRI au fost chemate după ce un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit. “Au venit mai repede decât livrările de pizza”

Intervenție antitero la mall Promenada, duminică seara, în urma unui scandal. Un bărbat a amenințat oamenii cu un cuțit.
18.12.2023 | 07:05
Interventie antitero la mall Promenada din Bucuresti Echipele SRI au fost chemate dupa ce un barbat a amenintat oamenii cu un cutit Au venit mai repede decat livrarile de pizza
Intervenție antitero la mall Promenada. colaj Fanatik/ Foto Facebook Vlad Vlahman
ADVERTISEMENT

Intervenție antitero la mall Promenada din Bucureşti, duminică seara, în urma unui scandal izbucnit între doi bărbați. Cei care au fost seara trecută în centrul comercial au avut parte de o sperietură, după ce un individ a amenințat oamenii cu un cuțit.

Intervenție antitero la mall Promenada din Capitală

Conflictul a început la un restaurant din mall, acolo unde doi băieți minori au avut un comportament neadecvat față de două adolescente, care erau la o altă masă. La un moment dat, cei doi minori au aruncat cu mâncare în fete.

ADVERTISEMENT

Scandalizat de situație, un bărbat care se afla în același loc s-a implicat. El a încercat să pună capăt incidentului. Însă, intervenția sa a stârnit furia unui alt bărbat, unchi al băieților. Omul a scos un cuțit. Apoi, a început să îl amenințe pe bărbatul care a intervenit, dar și pe ceilalți oameni aflați în zonă.

În cele din urmă, cei doi s-ar fi agresat reciproc, iar unchiul minorilor a fugit din mall. Bărbatul amenințat a sunat la 112 și a povestit ceea ce s-a întâmplat. La scurt timp, un echipaj SRI, care se afla în zonă, a intervenit de urgență.

ADVERTISEMENT

„La data de 17 decembrie 2023, în jurul orei 19.00, Poliția Capitalei – Secția 1 a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla la etajul al 3-lea din incinta unui centru comercial situat în Sectorul 1 a intervenit pentru aplanarea unui conflict între 4 minori (2 fete și 2 băieți).

La fața locului s-au deplasat polițiștii secției menționate. Au stabilit că, în urma unui conflict spontan, între bărbatul care a intervenit inițial și un alt bărbat, care este ruda unuia dintre minori, cei doi s-ar fi agresat reciproc. Acesta din urmă l-ar fi amenințat cu un obiect tăietor-înțepător, după care ar fi părăsit incinta”, a transmis Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT

Cei doi bărbați vor fi audiați de oamenii legii

Martori la incident au fost zeci de oameni care se aflau în centrul comercial, la momentul respectiv. Unul dintre aceștia a povestit pe rețelele de socializare ceea ce s-a întâmplat, publicând fotografii cu intervenția antitero.

„În următoarele 10 minute Mall-ul a fost asaltat de un raid al trupelor SRI – Serviciul Român de Informații Brigada Antitero care-l căutau pe agresor. Nu știu dacă l-au prins, dar sper ca mizeria să înfunde pușcăria. Big shout out pentru băieții de la SRI Antitero care au venit mai repede decât livrările de la Pizza Hut”, a scris Vlad Vlahman pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Imediat după scandal, polițiștii au pornit în căutarea agresorului. Cei doi bărbați vor fi audiați de oamenii legii. Polițiștii spun că vor continua cercetările, urmând să fie luate toate măsurile legale ce se impun în acest caz.

ADVERTISEMENT