Life

Confuzie totală în relația dintre Denisa Despa și Yamato Zaharia: „Nu cred că amicii se sărută, nu sare nimeni pe un amic să îl ia în brațe”

Ce e între Denisa Despa și Yamato Zaharia? Luptătorul MMA a făcut clarificările decisive în privința legăturii existente între cei doi!
27.12.2022 | 23:30
Confuzie totala in relatia dintre Denisa Despa si Yamato Zaharia Nu cred ca amicii se saruta nu sare nimeni pe un amic sa il ia in brate
Yamato Zaharia și Denisa Despa au o legătură ceva mai specială. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Lumea e complet confuză cu privire la relația dintre sportivul Yamato Zaharia și Denisa Despa! Sunt sau nu împreună cei doi? Unul dintre protagoniștii aceștei aparente povești de iubire spune una, celălalt (cealaltă, în această speță) alta!

Yamato Zaharia clarifică ce e, de fapt, între el și Denisa Despa

Fostul concurent de la Exatlon România a făcut noi declarații despre ce se întâmplă între el și frumoasa dansatoare, după ce aceasta a negat că s-ar iubi.

ADVERTISEMENT

Luptătorul MMA a spus la Antena Stars că persoana neasumată din această telenovelă este Denisa și că nu își poate explica de ce niște simpli amici s-ar săruta pe gură!

„Unele persoane sunt mai neasumate din fire (…) Consider că ea vrea să aibă ultimul cuvânt. Cred că a avut și o reacție după materialul de ieri.

ADVERTISEMENT

Ieri seară mi-a dat mesaj și a spus „Oricum eu te iubesc”. Nu cred că amicii se sărută, nu sare nimeni pe un amic să îl ia în brațe și să îl sărute. Eu nu prea o căutam nici înainte. Asta a fost și supărarea ei, că nu îi ofeream atenție”, a clarificat Yamato Zaharia la Antena Stars.

„Este un lucru pe care eu mi l-am asumat în spațiul public”

Ca lucrurile să fie complicate până la capăt, Yamato a adăugat că Denisa face acum pe inabordabila și neagă legătura lor din cu totul altul motive. Dansatoarei nu i-ar fi rușine cu un asemenea partener, ci dimpotrivă, se pare că ea e cea care ar vrea ceva foarte serios cu el.

ADVERTISEMENT

Neprimind atenția pe care o aștepta de la Zaharia, aceasta a schimbat macazul, după ce a observat că discuțiile dintre cei doi sunt destul de banale.

„Este un lucru pe care eu mi l-am asumat în spațiul public. De asta nici nu am o relație, pentru că nu pot oferi toată atenția mea. N-am mai vorbit o perioadă. Ea a venit la emisiunea pe care eu o moderez și după emisiune am stat de vorbă. (…) Noi ne-am sărutat acolo. Ea a fost supărată, de fapt, că eu nu i-am oferit atenție în mesajele și discuțiile mele cu ea”, a completat Yamato.

ADVERTISEMENT