Life

Conjuncția Jupiter – Saturn în Vărsător are loc pe 21 decembrie 2020. Omenirea se pregătește de o schimbare

10.12.2020 | 12:58
Conjunctia Jupiter  Saturn in Varsator are loc pe 21 decembrie 2020 Omenirea se pregateste de o schimbare
ADVERTISEMENT

Sfârșitul anului 2020 aduce schimbări pentru întreaga lume. Pe 21 decembrie 2020, în aceeași zi cu solstițiul de iarnă, are loc un fenomen extrem de rar, și anume conjuncția Jupier – Saturn, Marea Mutație. 

O nouă eră este pe cale să înceapă, iar evenimentele din acest an dificil pentru toți au fost ca o pregătire a ceea ce se va întâmpla. Mutația are loc în același element o dată la 800 de ani, așa că avem ocazia de a asista la un fenomen spectaculos.

ADVERTISEMENT

Jupiter și Saturn au fost numiți „Marii Cronocratori” („Marcatori ai timpului”), fiind în corelație cu timpul. Ciclurile acestor planete au atras atenția astrologilor încă din cele mai vechi timpuri.

Conjuncția Jupiter – Saturn în Vărsător are loc pe 21 decembrie 2020

Conjuncția dintre Jupiter și Saturn are loc o dată la 20 de ani și cuprinde cinci cicluri la fiecare element, iar la 200 de ani schimbă elementul. Fenomenul are loc o dată la 800 de ani în același element. În ziua solstițiului de iarnă, pe 21 decembrie 2020, Jupiter și Saturn se vor uni din nou. Data la care a avut loc ultima dată această conjuncție este 28 mai 2000.

ADVERTISEMENT

Conjuncția reprezintă „un ciclu care implică dinamica a două planete, care se încheie și începe”, notează astrocafe.ro. Cojuncția Jupiter – Saturn în Vărsător reprezintă începuturile unei noi ere ce presupune o reorganizare socială majoră. Accentul se pune mai mult pe Umanitate și mai puțin pe individ.

De asemenea, se produce o tranziție de la vibrația elementului Pământ la elementul Aer pentru următorii 200 de ani. Aceasta va aduce schimbări majore la nivel de conștiință și modul de viață. În ultimii 200 de ani, omenirea s-a axat pe siguranță, stabilitate, control, putere, acumulare și situație materială ca repere.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, noile repere ale omenirii vor fi de natură intelectuală. Comunicarea, creativitatea, libertatea spiritului, inteligența, cunoașterea și alte repede bazate pe intelect vor guverna omenirea. Acestea vor fi utile pentru tehnologie, progres, umanitate și comunitate.

Noile valori ale omenirii, bazate pe intelect

Semnele elementului Pământ sunt axate pe problemele practice și politice, dar și pe cele mondene. Semnele aeriene au alte valori, mai exact eforturile creative și intelectuale. Ideile originale care ajută la evoluția și inovația omenirii vor fi mult mai apreciate decât actualele valori.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, anumite idei pot fi puse în aplicare cu grabă, cu riscul de a nu fi testate înainte. Chiar dacă teoria (Aerul) este bună, nu este întotdeauna o soluție mai bună decât ce a fost testat (Pământul). Omenirea s-ar putea împărți în două tabere la început: adepții teoriei (aerului) și cei care susțin principiile pământului (lumescul).

Jupiter trimite la expansiune, optimism, generozitate, înțelepciune, spiritualitate, ușurință, însă această energie poate avea alte consecințe dacă este disproporționată. Astfel, se poate ajunge la fanatism, excese și exagerări.

Saturn reprezintă structura, limitele, regulile, responsabilitatea, efortul, răbdarea, seriozitatea și consolidarea. Saturn nu este o planetă „malefică”, așa cum era considerată în trecut, ci este o formă de sobrietate ce se bazează pe respectarea unor reguli și limite.

Știința și autoritatea merg în corelație și se susțin reciproc. Saturn poate genera inovația, datorată ideilor lui Jupiter, care susține realizările moderne și progresul.

ADVERTISEMENT
Tags: